Seyhan ilçesine bağlı Pınar ve Tellidere mahallesi sakinleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek mahallenin sorunları ile ilgili bilgi verdi. Başkan yardımcıları Aydın Usulpehlivan ve Kadir Özdemir'in de hazır bulunduğu toplantıda mahalle sakinleri geçmişten kalma sorunlarını anlatırken bu sorunların çözümü için Başkan Zeydan Karalar'dan yardım istedi.

 

Seyhan ilçesinin önemli sorunları olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, Kuzey-Güney ayrımı yapmadan her mahalleye ihtiyacın acili yeti doğrultusunda eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana; ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Haliyle bazı mahallerin acili yeti olan durumları oluyor bu nedenle buralara önce yöneliyoruz. Belediyemiz hiçbir sorun karşısında duyarsız kalamayacak. Her sorunun çözümünü üretip halkımızın belediyecilik açısından tüm hizmetleri almasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Mahalle sakinleri Başkan Karalar'ın yaklaşımından son derece mutlu olduğunu belirtirken Başkan Karalar, kendisinin Adana sevdalısı olduğunu ve bu nedenle herkesin yaşamaktan onur duyacağı bir ilçe oluşturmak için gece gündüz çalışacağını söyledi. Karalar,"Göreve geldiğimiz günden bu yana söylemimiz 'çok çalışmak' olmuştu. Ben Adana sevdalısı bir insanım. Ben sizler için, sizlerin belediyecilik açısından daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için varım. Ben her keseni onur duyacağı bir belediye başkanı olacağım" şeklinde konuştu.