Partinin Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatı doğrultusunda Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’a eşlik eden Çulhaoğlu bölge insanımızın ihtiyaçları ve durumlarının tespiti konusunda Reyhanlı ile sınır bölgesinde incelemelerde bulundu. İyi Parti Adana İl Başkanı Çulhaoğlu; “Roketlerin hedefi olan Reyhanlı da merkezi yere isabet etmesi ve üç binanın kullanılamayacak durumda olmasının üzüntü verici olduğu gibi, ölü ve yaralıların olmamasının da sevindirici olduğunu belirtti.”

SURİYE’DE BARIŞ TESİS EDİLMELİ…

İyi Parti Medya ve Propaganda dan sorumlu genel başkan yardımcısı Ümit Özdağ, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ‘Allah ordumuza yardım etsin inşallah, en kısa zamanda ordumuz gereken sonucu alacak ve terör çetelerine gereken dersi verecektir’ dedi. Özdağ sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu harekatın bir yansımasını daha burada görüyoruz ve yazık ki Suriye bir iç savaşın coğrafyası oldu. Biran önce bu süreçten çıkması lazım. Biz İyi Parti olarak, Suriye’de barışın tesis edilmesi için neler yapılması gerekiyorsa, bu doğrultuda hızlı adımları Şam yönetimiyle atması gerektiği inancındayız. Tabi Afrin’de terör çeteleri ile başlayan mücadelenin, Afrin ile sonlanmayacağı açıktır. Çünkü PKK sadece Afrin’de değil sınırımızın 400 kilometrelik bölümünde uygulanan yanlış politikalar neticesinde hakimiyet kurmuştur. Afrin’de başlar ama Afrin ‘de bitmez. Bu sürecin devam etmesi gerekiyor dedi.”

ZEYTİNDALI OPERASYONU KAÇINILMAZ…

İyi Parti Adana Kurucu İl Başkanı M.Metanet Çulhaoğlu sınırda yapılan bu ziyaretin Mehmetçiklerimize destek amaçlı olduğunu bildirerek, “Ülkemizin sınır güvenliği çok ama çok önemlidir. Bu bağlamda “Zeytin Dalı Operasyonu” kaçınılmaz olarak Türkiye’nin gündemine gelmiştir. En büyük arzumuz, Mehmetçiklerimizin burnu dahi kanamadan Ülkesine dönmesidir. Kahraman ordumuzun görevini başarı ile yerine getirmesini arzuluyoruz. Allah onlara yardımcı olsun. En büyük dileğimiz budur. Bundan dolayıdır ki tüm vatandaşlarımızı bayrak asmaya davet ediyorum” dedi.