İlk olarak Pozantı İlçesi Gökbez Köyü ile programına başlayan Gürkan, burada bazı aileleri ziyaret etti. Gökbez köyü yolunda tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde gören Gürkan'a köylüler teşekkür ettiler.

Daha sonra Milletvekili Gürkan AK Parti Pozantı ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer ile asfalt çalışmalarına başlanan Devlet Hastanesi yolunda incelemelerde bulundu. Karayolları yetkililerine teşekkür eden Gürkan; “Normalde Pozantı Belediyesi sınırların da olan ve Belediye tarafından yapılması gereken Hastane yolumuz malesef  bir türlü yapılamadı. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine   Karayolları Bölge Müdürlüğüne Bakanlık  nezdinde yapmış olduğu girişimler sonucunda uzun bir süredir İlçemizde problem olan Pozantı Devlet Hastanemizin yolunun yapımına başlandı. Bu konuda bize destek veren Karayolları yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

 AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın katılımıyla gerçekleşen ve AK Parti Pozantı  İlçe Teşkilatı’nın Kamışlı Köyü’nde verdiği iftar yemeğine yoğun katılım oldu. iftar yemeğine başta köy muhtarları olmak üzere çevre köylerden birçok vatandaş ve partililer büyük ilgi gösterdi.

 

VATANDAŞLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Kamışlı Köyü halı sahasında verilen iftar yemeğinden önce Milletvekili Gürkan vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

İftar sonrası açılış konuşmasını yapan AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Ramazan Demir konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken yaklaşan yere seçimlerin Pozantı için çok önemli olduğunu vurguladı.

Milletvekili Gürkan ise iftar programı sonrasında yapmış olduğu konuşmasında vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederken AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatını başarılı organizasyonu için kutladı. Gürkan Konuşmasının devamında şunları kaydetti;

“Bugün Türkiye'de huzur içinde Ramazanı geçiriyoruz. Dünyanın birçok yerinde zulüm gören ve çok zor şartlara da yaşama tutunan din kardeşlerimiz var.  Kardeşlerimize de Allah'ım böyle bereketli sofralarda yemek yemelerini nasip eylesin.

Milletimizin desteğiyle 11 yıldır iktidarız. Ve bu 11 yılda birçok yerde göz kamaştırıcı hizmetler yaptığımız gibi Pozantı'ya da birçok hizmetleri yaptık.  Ben bunlardan birkaç tanesini saymak istiyorum.  Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi, Ç.Ü Pozantı Yüksek Okulu, Aşçıbekirli İlköğretim Okulu,Fatma Nilgün KAyar Anaokulu ve YİBO Yurdumuz yapılmıştır.Esnaflarımız mağdur olmasın diye Ulaştırma Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Otobana hem giriş hem de çıkış sağladık. Pozantı ilçemiz iki giriş çıkışı olan ender ilçelerimizdendir. Ayrıca yine şehir içinde duble yol çalışması yapılarak ulaşım anlamında büyük yatırımlar yapıldı. Sadece Pozantı içi duble yolunun maliyeti 13 Milyon dolardır. 80. Yıl Devlet Hastanesi yapılmış, Tekir Set polikliniği hizmete girmiştir. özel idare tarafından Pozantı ilçemizin tüm köylerinde yol, içme suyu ve sulama proleri ve daha bir çok yatırım gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte Kapalı Spor Salonu, Kamışlı Halı Sahası, Aşçıbekirli Soğuk Hava deposu tamamlanmıştır. SGK İlçe Müdürlüğümüz hizmete girmiştir.Tamamlandığında 2000 dekar araziyi sulayacak olan Yağlıtaş Göletinin çalışmalarına devam edilmekte olup bu yılın sonunda bitirilmesi hedeflenmektedir.

Saymakla bitiremeyeceğimiz birçok hizmetleri yaptık ve sizlerin de desteğiyle yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İftar Programı sonrasında Kamışlı Esnaflarını ziyaret eden Gürkan daha sonra Kamışlı Köyü muhtarlığında  Pozantı’nın Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirerek muhtarlarının isteklerini tek tek not alarak çözülmesi gereken konuları ilgili mercileri arayarak aynı anda çözmeye çalıştı.

 Milletvekili Gürkan Şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demir'in ailesini ziyaret ederek Ramazan aylarını kutladı.

Programa Katılan Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı Üyeleri İle Pozantı İlçesinde gerçekleştirilen  Sahur Programı sonrasında ilçeden ayrıldı.