AK Parti’nin 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Çukurova Belediye Başkan Adayı olan Dr. Cüneyt Karaarslan, yaklaşan il ve ilçe kongreleri öncesi “Yol arkadaşlarına” başarılar diledi.

 Adana İl ve ilçe kongreleri için sürecin 18-19 Ekim tarihlerinden itibaren hız kazanacağını belirten Dr. Cüneyt Karaarslan, il ve ilçe kongrelerinin 22 Şubat’ta tamamlanmış olması gerektiğini hatırlattı.

Dr. Cüneyt Karaarslan, “Refik önce, tarik sonradır. Refikimiz, yani yol arkadaşımız iyiyse, onunla yolumuz, yönümüz, yani tarikimiz de iyi olacaktır. Yol arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bu vesileyle yaklaşan AK partimizin kongrelerinin tüm yol arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Adana için, daha başarılı daha güçlü hizmet edebilmek amacıyla il ve ilçe kongrelerinde görev alacak tüm teşkilat üyelerimize en içten destek ve samimi duygularımı ifade etmek isterim.” dedi.

Karaarslan, “AK Parti’nin 12 yıldır, demokratik idari yönetimin,  başarı ve istikrarın formülünü elinde bulundurduğu inkar edilemez. Hizmet etmekten onur duyduğum AK Parti’nin kadroları, başarılı gidişatı bundan böyle de sürdürecektir” diye konuştu.