Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Partisinin Çukurova ilçe teşkilatını ziyaret eden ve yoğun bir ilgi ile karşılanan Hüseyin Karabulut, ziyaretinde CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra toplantıya iştirak eden çok sayıda partilisiyle sohbet ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

BİÇER, “MUTLULUK DUYUYORUZ”

Hüseyin Karabulut’un teşkilatlarını ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, parti tabanından yetişen adaylarla başarıya ulaşmanın daha da kolaylaşacağını belirtti.

Hüseyin Karabulut’un partilerinde bir çok görevlerde bulunduğunu belirten Başkan Biçer, “ Parti ocağından yetişmiş, partimizde emek vermiş, değişik kademelerde görev almış insanların aday adayı olmasından çok mutluluk duyuyoruz. Hüseyin Karabulut arkadaşımızda mutfakta yetişen birisi, kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

KARABULUT, “OCAKTA YETİŞTİM”

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, 1975 yılından buyana geçen uzun süreçte partisinin her kademesinde görev yaptığını vurguladı. Karabulut, “Partinin ocağında yetişmiş ve 38 yıllık süreçte tam anlamıyla partinin mektebini okudum. O mutfakta, sokakta kendimizi yetiştirdik. Partilimizle, sosyal demokrat dostlarla, ilerici, solcu arkadaşlarla bu düşüncelerimizi gerçekleştirdik. 1975 yılında CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatıma başladım. 35 yıldır partinin delegesiyim. Bu süreç içerisinde 10 dönem gibi kurultay delegeliği, 1 dönem parti meclisi üyeliği yaptım, kurucu il başkan yardımcılığı, saymanlık yaptım. Örgüt içerisinde de çeşitli görevlerde bulundum. 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne başkan aday adayı olacağım. Örgütlerimiz ve partililerimizle elele verirsek seçimlerde zaferimiz kaçınılmaz olur.” diye konuştu.

“BELEDİYEYİ BERABER YÖNETECEĞİZ”

Sivil toplum örgütleri, demokratik kitle örgütleri, kurumlar, kuruluşlar partilerine gönül vermiş bir ekiple uzun süredir çalıştıklarını belirten Karabulut, “ Bu uzun süre çalışmamızınn sonucu olarak da adaylığımın ciddi bir sinerji yaratacağını düşünüyorum. Benim parti içinde aday adayı olmam şu anlamda ön plana çıktı. Aladağ’lıyım, taşra doğumluyum.Yıllardır taşradan ilçelerden bağımızı koparmadık. Merkez siyasetimize de yoğun bir şekilde devam ettik. Her seçimde aday olduk ya da olmadık, aday olan arkadaşlarımız kadar performans sağladık, mücadele ettik. Bu mücadelemizde hiçbir koşulda durmadı. Hiçbir koşulda da ben yoksam bu parti olmaz mantığım da olmadı. Beni tanıyan arkadaşlarım beni çok iyi bilirler.

Partilim, halk artık büyükşehir belediyesine girmek istiyor. Bürokrat biri başkan oldu diyelim. Bürokrat gelirse bürokratla yönetir. Ben gelirsem, ben örgütümle, sivil toplum örgütleriyle yönetirim. Ben bu mutfakta yetiştim, bu mutfaktan çıktım, elbette ki partilimle, örgütümle birlikte yönetmek beni daha da mutlu eder, daha da başarılı oluruz diye düşünüyorum. Taşın altına hep birlikte elimizi koyarsak, Adana’da Büyükşehir’i, Çukurova’yı, Seyhan’ı Yüreğir’i alırız. Bu konuda da seçmenden çok olumlu tepkiler alıyorum. 45 gündür köyleri, ilçeleri dolaşıyorum. Göreve geldiğimde belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.