Yenibey Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Seyhan Belediye Başkan
Adayı Zeydan Karalar vatandaşların yoğun ilgilisi ile karşılanırken Karalar için kurbanlar kesildi. Destek vermek için eski Milletvekili ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Özdiş ile Doğru Yol Partisi eski İl Başkanlarından Toros Birol’da toplantıya katıldı. 

EFSANE MAHALLENİN EFSANE İNSANLARI
Yenibey ve Hürriyet mahallesinin efsane mahalleler olduğunu söyleyen Zeydan Karlar, 30 Mart’tan sonra yıllar öncesinin efsane mahallerini tekrar oluşturacaklarını söyledi. Karalar yaptığı konuşmada, ”Yenibey, Hürriyet efsane mahalleler, efsane mahallerin efsane insanları. Buralar Adana’nın şekillendiği yerler. Adanalının doğup büyüdüğü yerler. İnşallah 30 Mart’tan sonra yıllar öncesinin Hürriyeti’ni, Yenibey’ini,  Mestanzade’sini, Şehit Duran’ını yeniden getireceğiz. Buralar sözde değil, gerçekte efsane mahaller. Bu mahaller; Karikatür Duran’ı, Kebapçı Ali Emmi’yi, Şef Hüseyin’i, Topal Yusuf’u, Şükran Karaca’yı, Ali Çavuş’u, Müslüm Gürses’i, Ferdi Tayfur’u, Sait Kayalar’ı, Muzaffer İzgü’yü yetiştirdi. Ali Şen’in babası Şener Şen’i yetiştirdi. O yüzdendir burayı görünce çok duygulandım. ” ifadelerini kullandı.

HERKESTEN VE HER KESİMDEN DESTEK
Toplumun her kesiminden destek aldıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, 30 Mart’ta halkın iktidarının zaferinin ilan edileceğini söyledi. Karalar, “Aramızda Tellidere’den gelmiş, Karaisalılı kardeşlerimiz var. Bu kardeşiniz, Akkapı’dan, Mıdık’tan, Karayusuflu’dan, Yenibey’den, Hürriyet’ten Mestanzade’den Tellidere’den, Fatih’ten, Yeşilevler’den, Gürselpaşa’dan, Demetevler’den, İsmetpaşa’dan her taraftan destek görüyor. Herkesten ve her kesimden destek görüyoruz. İnşallah 30 Mart’ta halkın iktidarının zaferi ilan edilecek” şeklinde konuştu.

BOLLUĞUN KENTİ ADANA İŞSİZLİKLE BOĞUŞUYOR
Adana’nın bir dönem bolluk ve bereketin kenti olduğunu belirten Zeydan Karalar, bolluk kentinin işsizlikle boğuştuğunu söyledi. Karalar, “Adana Türkiye’nin sanayisinde örnek bir kentti. Zaten işi aşı olan bir kent mutlu olur. Eskiden Adana, işveren, aş veren bir kentti. Gelin görün ki Adana’yı ne hale getirdiler? Fabrikaların kapandığı bir kent haline getirdiler. Mutsuz bir kent haline getirdiler. Tarsus’tan bu tarafa 48 fabrika kapandı. İsimlerini saymakla bitmez birçok önemli fabrika kapandı. 45 bin insan işsiz kaldı! Düşünün bir baba evine ekmek götüremiyor. İşte ben o babanın eve ekmek götüremediğinde hissettiği duyguyu bilirim. Bir annenin çocuğuna iş bulamadığında hissettiği duyguyu bilirim. Bende yoksul bir ailenin çocuğuydum. İnşallah seçimleri kazanıp elbirliğiyle bolluğun bereketin kenti Adana’yı tekrar o eski günlerine döndüreceğiz” dedi. Konuşmanın ardından seçim ofisinin açılışı yapıldı.

YENİBEYLİ GENÇLERDEN BİRLİKTELİK YEMEĞİ
Bu arada miting organizasyonunu gerçekleştiren Yenibey’in gençleri birlikteliği sağlayabilmek adına yemek organize etti. Elem Restoran da gerçekleştirilen toplantıya Zeydan Karalar’ın 200 kişilik saha ekibi, partililer ve meclis üyesi adayları katıldı. Karalar burada yaptığı konuşmada birlikteliğin güzel bir örneğini yaşadıklarını belirterek Cumhuriyet Halk Partisi’nin adım adım iktidara yürüdüğünü söyledi.