Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KARSİAD) Kızıldağ Güreş alanında açtığı standı ziyaret eden AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, ‘’AK Parti hükümeti olarak girişimcilerin önünü açmak için varız’’ dedi.

Geçmişi 600 yıla dayanan geleneksel Kızıldağ karakucak güreşlerinin  17.'si bu yıl büyük ilgi gördü. Geçen yıl çeşitli bahanelerle yaptırılmayan Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşlerine bu yıl ise damgasını AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan vurdu. Adana Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle  yapılan güreşlerin ağası Milletvekili Fatoş Gürkan seçildi.

Güreşlerin yapıldığı  alanda kurulan Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Standını ziyaret eden AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude stand içindeki kurutulmuş meyve ve sebze numunelerini inceledi. KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser’ den bilgi alan Başkan Kebude emeği geçen KARSİAD yönetimine teşekkür etti.  Kebude,’’Avrupa ülkelerinde dondurulmuş gıdaların yerini kurutulmuş gıdalar alacak. Sanayi işletmelerini her zaman destekliyor ve ihracatın önünü açıyoruz’’ diye konuştu.

Karsiad Başkanı Demirkeser’de hükümetin desteğiyle her zaman ihracat yapmaya hazır olduklarını belirtti. Demirkeser,  standı ziyaret ederek hayran kalan başta Ak parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, Güreş Vakfı Başkanı İlyas Karabulut, iş adamları ve partililere teşekkür etti.