Narlıören, Gölovası, Hamzalı, Zeynepli ve Yeşilköy Köylerini ziyaret ederek, partisinin seçim politikalarını anlatan İsmail Koncuk, vatandaşların sorunlarını da yerinde tespit ediyor. Köylünün sıkıntılarını not alarak, göreve geldiklerinde çözüm noktasında çalışmalar yapacaklarının sözünü veren Koncuk, “Köylümüzün mazot, gübre, tohum ve diğer giderler karşısında beli bükülmüş durumda. Her geçen gün artan ekonomik sıkıntı köylümüzü de olumsuz etkiliyor. Çiftçimizin, umudunu İYİ Parti’ye ve müstakbel Cumhurbaşkanı adayımız sayın Meral Akşener’e bağlamış görüyoruz. Adana İYİ olacak diyorlar. Köylümüzü, İYİ Parti iktidarı ile hak ettiği EFENDİLİK mertebesine yeniden çıkaracağız” dedi.

‘OKUL OLMADIĞI İÇİN MAĞDURLAR’

Hamzalı Köyü ziyaretinde de vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, okul isteyen köylülerle sohbet etti. Özellikle köylü kadınların köylerine okul istemeleri karşısında, gözlerinin yaşardığı görülen Koncuk, “Çocuklarının okumasını isteyen köylü kadınlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarının, İYİ bir eğitim almalarını istemeleri en doğal hakları. İYİ Parti’yi de umut olarak görmeleri ise bizim şevkimizi artırıyor. Söz veriyoruz; Çocuklarınızın geleceklerini İYİ edeceğiz” diye konuştu.

İYİ EĞİTİM İYİ GELECEK

Talim Terbiye Kurulunu yeniden yapılandıracaklarını söyleyen İsmail Koncuk, mesleki eğitim programlarını günün ihtiyaçları ve ekonominin taleplerine uygun şekilde oluşturacaklarını ifade etti. Eğitim müfredatını öğrencilerin analitik becerileri, üretici ve yenilikçi yetkinlikler edinimlerini kazandırma amaçlı oluşturacakları müjdesini de veren Koncuk, “Öğrencilerimizin, özgür, eleştirel düşünebilme, birlikte yaşama ve birlikte çalışma becerilerini geliştireceğiz. Öğrencilerin problem çözme, araştırma, sorgulama, teknolojiyi etkili kullanma ve girişimcilik becerileri ile analiz, değerlendirme, milli değerlere sahip, insan haklarına, doğaya ve çevreye duyarlı ‘İYİ İNSAN’ olarak yetiştirilmesi için çabalayacağız” şeklinde konuştu.