Yıllarını ülkücü camianın neferi olmakla geçiren emekli Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Safa Korkmaz, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin en avantajlı isimlerinden..

Aylardan beri Adana'yı karış karış gezen MHP'li Korkmaz, Adana'yı milletvekilliği temsili noktasında çok şanssız bir il olarak nitelendirdi.. Eskimiş yüzler ve eskimiş zihniyetlerle bu şehre hizmet verilemeyeceğini anlatan MHP Adana milletvekili aday adayı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu milletin koltukta oturan değil; kendisine dokunabilen, sorunlarını bilen, gücünü arkasında hissedeceği hizmetkâr milletvekiline ihtiyacı var.. Benim Karataş'tan Tufanbeyli'ye, Pozantı'dan Kozan'a kadar ayak basmadığım köy yok.. Kapısını çalıp girmediğim ev kalmamıştır.. Hepsinin insan profilini de sıkıntılarını da biliyorum.. İşte ben bunları çözmeye, o insanların yarasına merhem olmaya talibim.. Allah'ın izniyle, 7 Haziran'da sandıktan çıkacak MHP iktidarında Adana'ya hizmet etme şansını bulacağım.."

Bu arada Safa Korkmaz aralarında basın mensuplarının da bulunduğu dostları ve sevenleriyle bir araya gelip projelerini anlattı..