Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, Kozan ilçesine bağlı  88 köy ve 15 mahalle muhtarı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Önder Çulhacı, Oğuz Arık ve MHP Kozan Kadın Kolları Başkanı Zahide Azgın’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Cahit Öztok, “Sizler bu ulvi görevi yaparken birçok sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz. Sorumluluğunuz çok, çünkü vatandaş yaşadığı herhangi bir olumsuzlukta sizin kapınızı çalıyor. Yolu olmayan, elektriği kesilen, ineği kaçan ilk olarak sizi bulur. Bu onurlu görevi yıllar önce bende bağlı olduğum köyde muhtar azası olarak yaptım. Onun için neler yaşadığınızı, sorumlu olduğunuz köy veya mahalleye hak ettiği hizmeti getirebilme adına neler yaşadığınızı iyi biliyorum” dedi.

“SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIM “

‘Bu toprakların insanıyım, sorunlarınızın çözümü için varım’ ifadelerini kullanan MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2011 seçimlerinde çok az bir oyla Milletvekilliğini kaybettim. Şimdi tekrar karşınıza 4. sıra milletvekili adayı olarak çıktım. Beni birçoğunuz yakından tanıyorsunuz. Ben çözüm adamıyım. Yüce Allah’ın izni ve halkımızın teveccühü ile milletvekili seçildiğim zaman bu bölgenin kalkınmasında, sizlerin beklediği hizmetlerin getirilebilmesinde hep öncü olacağım. Seçildiği zaman unutan değil, her zaman sizlerle istişare yapan bir milletvekili olacağım. Ankara’da çözülecek sorunlarınızın takipçisi olacağım. Bundan asla kuşkunuz olmasın.”

HALKLA BÜTÜNLEŞTİ

Muhtarlarla yaptığı toplantı sonrasında seçim çalışmaları kapsamında esnafları gezen MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, vatandaşlardan ve esnaftan büyük ilgi gördü. Esnafın sorunlarını dinleyen Öztok, AKP’nin ekonomi politikasına sert eleştiriler getirdi. Esnafın kepenk kapatma noktasına geldiğine dikkat çeken Cahit Öztok, “1 Kasım erken genel seçiminde halkımızın oylarıyla iktidara geleceğiz ve başta ekonomi olmak üzere sağlıkta, eğitimde, tarımda yaşanan ve biriken sıkıntıları MHP’nin uzman kadroları teker, teker çözecektir” diye konuştu.