CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğloğlu, Adana Milletvekili Ali Demirçalı ve PM Üyesi Gökçe Pişkin, CHP Yüreğir, Sarıçam ve Ceyhan İlçe örgütlerini ziyaret ederek, yerel seçimlere hazırlanmalarını istedi.

İl Başkanı Orhan Sümer ve il yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerin ilki Yüreğir ilçesine gerçekleşti. İlçe Başkanı Turgut Üstün ve ilçe yöneticileri ile görüşen Adana Milletvekilleri Faruk Loğoğlu, Ali Demirçalı ve PM Üyesi Gökçe Pişkin, CHP genel merkezinde yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan yardımcısı Faruk Loğoğlu, ülkenin durumunun görünenden daha kötü olduğuna dikkat çekte, “Türkiye’nin bu kötü gidişine dur demeliyiz. Türkiye AKP iktidarından en kısa sürede kurtulmalıdır. Bunun için örgütlerimize büyük görevler düşüyor. Ülkemizin kötü gidişatını durduracak tek güç ve parti CHP’dir. CHP olarak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Her kademedeki partilimize büyük görev düşüyor. Örgütlerimizle çok iyi çalışmalıyız. Şimdi parti içi sorunları tartışma zamanı değil. Türkiye’yi kurtarma zamanı. Adım adım Türkiye’yi AKP’den kurtaracağız.” şeklinde konuştu.

 

CHP Adana Milletvekili Ali demirçalı,  parti yönetiminin en sağlıklı yöntemle aday belirleyeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini belirterek, “CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkezimiz en iyi yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğine inanıyoruz. Buna güvenmeliyiz. Yetkili kurullarımıza güvenelim. Biz belirlenecek adayları seçtirebilmeliyiz. Hepimize çok büyük görevler düşüyor. Hepimiz çok çalışmalıyız” dedi.

CHP PM Üyesi Gökçe Pişkin de seçim süresince Adana’da olacağını, verilecek her görevi yerine getireceğini söyledi. CHP Genel Merkezinde yerel seçimlerle ilgili çok ciddi çalışmaların yapıldığını, bu seçimlerde CHP’nin 3 ayrı araştırma şirketi ile çalışacağına dikkat çekti. PM Üyesi Pişkin, CHP’nin Adana’da Büyükşehir dahil tüm belediyeleri kazanabilecek güçte olduğunu da sözlerine ekledi.

CHP Genel Başkan yardımcısı Faruk Loğoğlu, Adana Milletvekili Ali Demirçalı, PM Üyesi Gökçe Pişkin, İl Başkanı Orhan Sümer daha sonra Sarıçam İlçe Başkanı Musa Gökdemir ve ilçe yöneticileri ile görüştü. Sarıçam ilçe örgütünün seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. CHP Genel Başkan yardımcısı Faruk Loğoğlu, Adana Milletvekili Ali Demirçalı, PM Üyesi Gökçe Pişkin, İl Başkanı Orhan Sümer ile il yöneticileri Ceyhan İlçesine geçerek İlçe Başkanı İlyas Kurt ile yöneticilerle görüştü. Sorunlarını, önerilerini dinledi.