Yüreğir halkının yakından tanıdığı ve sevdiği daha önce Yüreğir Belediyesi'nde İnşaat Kontrol Amirliği, İhale Komisyonu Başkanlığı ve Yol İşleri Müdürlüğü gibi görevlerde hizmetlerde bulunan Macit Mertdur, beraberindeki coşkulu kalabalıkla CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün'e adaylık dosyasını teslim etti. Topluma ve demokrasiye olan inancıyla CHP'nin daha da güçlenmesi için üstesinden gelemeyecekleri hiçbir sorun olmadığını vurgulayan Mertdur, Seçimleri gençlerin, kadınların, mahalle ve sokak temsilcilerinin de olduğu örgütlü bir dinamizm ve coşkulu bir ruh kazanabiliriz. Bunun için tüm partililerin hem kendileriyle hem de halkla kenetlenmeli, el birliği ile yerel ve ulusal iktidara yürümeliyiz” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZEBİLİRİZ

Yüreğir'de girmediği mahalle, tanımadığı sokak olmadığını ve Yüreğir Belediyesi'nde bulunduğu görevler sırasında hangi hizmetlerin yapıldığı ve son 5 yılda nelerin eksik bırakıldığını iyi bildiğini anlatan Mertdur, "Ben,Yüreğir Halkını, Yüreğir halkı da beni iyi tanıyor. Yüreğir'in ve vatandaşlarımızın sorunlarını biliyorum. El ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Yüreğir'in sorunlarının çözümünde en önemli kırılma noktası, yerel yönetimin ilçe halkını din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin bir ve beraber görmesi ve adil hizmet götürme anlayışına sahip olmasıdır. Bunu da Yüreğir Belediyesi'ni CHP'li yaparak başarabiliriz. Ben Yüreğir Belediyesi'nde yıllarca halka hizmet götüren Macit Mertdur olarak Yüreğir Belediye Meclisi'nde birkaç mahallenin değil, Yüreğir'in tüm mahallelerinin temsilcisi olarak sorunları çözüm mercilerine taşıyıp, sıkı takipçisi olacağıma söz veriyorum. Teşkilatımın ve halkın bu konuda bize güvenmesini ve Yüreğir Belediyesi'nin bu coşku ve azimle kazanacağımızdan hiçbir kuşku duymamasını istiyorum." şeklinde konuştu.

ÜSTÜN TEBRİK ETTİ

Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda Mertdur'un dosyasını teslim alan CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, toplantıdaki coşku ve yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek "İlçe binamızı her gün bu şekilde coşkulu kalabalıklarla dolu görmek istiyoruz. Bugün gördüğümüz bu tablo beni çok memnun etti. Sayın Macit Mertdur'u uzun yıllardır tanıyor ve biliyoruz. Yıllarca partimize hizmet vermiş biri olarak çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Umarız tüm adaylarımız bu şekilde coşkulu kalabalıklarla gelirler. Bu tablo görmek istediğimiz tablo" ifadelerini kullandı.