Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı tüm vatandaşları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 21 Haziran’da Adana’da İstasyon Meydanında düzenlenecek mitinge davet etti.

İSTASYON MEYDANINDA SAAT 17.00’DE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 21 Haziran 2018 Perşembe günü Adana’da İstasyon Meydanında (Uğur Mumcu Meydanı) düzenlenecek olan “Büyük Çukurova Mitingi”nde hemşehrileriyle ve Çukurova’da yaşayan tüm vatandaşlarla kucaklaşacak. Saat 17.00’da kürsüye çıkması beklenen Bahçeli, Adana’dan bütün Türkiye’ye önemli mesajlar verecek. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, miting ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını, alandaki düzenlemelerin 21 Haziranda yapılacağını bildirdi.

ÇUKUROVA’NIN YİĞİT EVLADI: BAHÇELİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, adeta bir nakış gibi işlediği akılcı milli siyasetle, üst üste yaptığı milli hamlelerle ‘Güçlü Devlet, Mutlu Millet’ ülküsünü hayata geçirme arzusundadır. Özellikle terörle mücadele ve güvenlik alanında kaydedilen somut ilerleme sayesinde küresel güçlere karşı Türkiye’nin elinin güçlendiği süreçte imzası olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu toprakların yiğit bir evladıdır.” ifadesini kullandı.

PARTİLİ-PARTİSİZ HERKES DAVETLİ

Avcı “Düşüncesiyle, söylemiyle, eylemiyle, yansıttığı tüm değerleriyle Sayın Devlet Bahçeli; başta Çukurova bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız olmak bütün Türk milletinin onur duyduğu, Türk-İslam dünyasının örnek aldığı milli bir liderdir. İşte Adana, işte Çukurova; böyle bir lideri, böyle büyük bir devlet adamını ağırlayacak, bağrına basacaktır. Bu vesileyle, partili-partisiz tüm vatandaşlarımızı, 21 Haziran Perşembe günü İstasyon Meydanı’nda saat 17.00’da düzenlenecek olan ‘Büyük Çukurova Mitingi’ne katılmaya, bu toprakların evladına sahip çıkmaya davet ediyorum.” sözleriyle çağrıda bulundu.