Adana'da 21 Mayıs'ta gerçekleşen genel kurulda Sertan Duran’ın MHP Adana İl Başkanı seçilmesinin ardından MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda divan kurulunda yeni görevlendirmeler gerçekleştirildi. Sertan Duran’dan görevi devralan Ramazan Çelik, inanmış kadrolarla insan odaklı, milli ve manevi değerleri koruyan MHP’li belediyecilik anlayışını Çukurova’da da hakim kılmayı hedeflediklerini söyledi. Çelik “Yeni dönemde de Adana’nın ve Çukurova’nın sorunlarının takipçisi olup, çözüm yolunda Adanalı hemşehrilerimizin sesi olmayı sürdüreceğiz” dedi.  
MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı mazbatasını aldıktan sonra ilk kutlayan isimler arasında bulunan Ramazan Çelik, MHP İlçe Başkanı olarak atanmasının ardından divan kurulunu oluşturdu. Buna göre Mustafa Avcı Esnaf Teşkilatlarından Sorumla Başkan Yardımcısı, Kemal Özbek Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Süleyman Özsoy Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Bilal Erkoç Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Kürşat Aktaş Başkan Yardımcısı, Faruk Güzel Komisyonlardan Sorumlu Yardımcısı, Necmi Gerekli Taş Medreselilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hüseyin Memiş Belediyeler ve Kamu Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Fırak Karamut Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hasan Dayanıklı İlçe Muhasibi, Recai Dağlı İlçe Sekreteri ve Yusuf Bozkurt İspaha Sosyal Medya ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 
Başkan Ramazan Çelik, Milliyetçi Hareket’in rejimin ve Türk Milleti’nin teminatı olduğunu vurgulayıp, “Sırt sırta vererek Türk Milliyetçilerinin yegane siyasi partisi MHP’nin Üç Hilalli bayrağını daha da yücelteceğiz. Hemşehrimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlikte, beraberlik ve bütünlük içinde yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.