Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Merkez ilçe Seyhan’da Parti genel merkez yöneticilerininde katılımı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların samimi ve sıcak ilgisi ile gerçekleştirilen Saha çalışmasına MHP MYK Üyesi Doç Dr. Ruhi Ersoy 23.Dönem Adana Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı MHP Adana İl Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz MEMİŞ ve Seyhan İlçe Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DOÇ.DR.RUHİ ERSOY İHSANOĞLU CUMHUR’A BAŞ OLACAKTIR

MHP MYK üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy yapmış olduğu açıklamada Adanalı vatandaşlarla gerçekleştirilen ayak üzeri kısa sohbetlerde Sayın İhsanoğlu ismi etrafında oluşan sinerji Adana başta olmak üzere tüm ülke sathında Cumhura Baş olacak olan ismin gerçeğini yansıtıyor dedi.

Adanalı vatandaşlarımız ‘’ Devlet adamlığı kendisini kriz anlarında gösterir Başbakanlık ile Cumhurbaşkanlığı aynı iş değildir. Başbakanlıktaki hizmet anlayışıyla Cumhurbaşkanlığı makamındaki devlet sorumluluğunun farkını idrak edemeyenler ülkesine’de halkına’da sıkıntı yaşatır gerçeğini fazlasıyla ortaya koyarak aslında tercih edecek oldukları ismin Ekmeleddin İhsanoğlu olduğunu rahatlıkla gözlemlemekteyiz dedi.Aday Erdoğan Ekmel beyin kendi sayesinde İslam Konferansı Genel Sekreteri olduğunu sürekli olarak dile getirmektedir. Fakat bilmelidirki Ekmel bey aday Erdoğan’ın kavgacı, saldırgan, sinir hallerinden dolayı bu defada Büyük Türkiye Cumhuriyeti’ne Cumhurbaşkanı olacaktır dedi.


YILMAZ TANKUT ; İHSANOĞLU DEĞERLİ BİR VATAN EVLADIDIR

MHP 23.Dönem Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Yılmaz Tankut İse ; Adana' da seçim sürecine ilişkin görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.

TANKUT ; "Türk milletinin bir ve bütün olarak yoluna devam edebilmesi gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı bu manada en önemli işlevi görecek en üstte yer alan bir makamdır. Sayın Ekmeleddin İnsanoğlu da, partimizin ve beraberinde birçok siyasi partinin isminde uzlaştığı değerli bir vatan evladıdır. Terör örgütleriyle, Haçlı-Siyonist ittifaklarıyla paralel hareket eden ve Türk-İslam dünyasını parçalamaya azmetmiş yapıya karşı Sayın İnsanoğlu Türk milletinin ortak adayıdır" ifadelerini kullandı.

YUSUF KANLI ; ADANA AKP İÇİN YİNE HAYAL KIRIKLIĞI OLACAKTIR

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ise şu görüşlere yer verdi ; İlk turu 10 Ağustosta yapılacak olan seçimlerin öneminin farkında olduklarını ve çalışmalara Seyhan ilçe teşkilatı olarak devam ettiklerini söyledi. Kanlı ; “Seçimlerin hassasiyet ve öneminin farkındayız ve bu yüzden çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Nokta ziyaretler yerine Esnaf ziyaretleri ve sahada vatandaşlarla yüz yüze temas sağlama yolunu tercih ediyoruz Bizler vatan için, ekmek için, kavgasız bir toplum için, daha özgür daha rahat bir Türkiye ve Yerelde ise memleket sevdalarını her durumda ve şartta ortaya koyan başı dik adanalı hemşehrilerimiz için oylar Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğluna diyoruz. AKP, Adana’da yerel seçimlerin rövanşını almak istiyor. Fakat Cumhurbaşkanı adayı sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana’da en az yüzde 65-70 bandında oy alacak ve AKP Adana’da yine hayal kırıklığına uğrayacaktır ” dedi.

NEZAKETİN ŞAHSINDA VÜCUT BULDUĞU ŞAHSİYET İHSANOĞLU

10 Ağustos'ta halkın sandık başına giderek cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlatan Kanlı ; Seçilecek olan cumhurbaşkanının toplumun her kesimine hitap eden, eşit yaklaşan ve tarafsız olması gerektiğini söyledi.Bu seçimin tarihi bir önem taşıdığını vurgulayan Kanlı , "Bu nedenle hepimize tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Oylarımızla ülkenin geleceğini, huzurunu, barışını sağlamak ve 'keşke' dememek için, bir oyun bile kıymetli olduğunun bilinci ile sandık başına gitmeliyiz. Hukukun üstünlüğünden yana, barış, huzur ve kardeşlikten yana, sakin, uzlaşmacı, nazik, ağırbaşlı, bir bilim adamı, değerli diplomat Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu' nu ‘’ Cumhurbaşkanı ’’olarak seçeceğiz " dedi. Seyhan’da yapılan çalışmalarda vatandaşlardan oldukça sıcak tepkiler aldıklarına vurgu yaparak vatandaşların çalışma arkadaşlarımıza göstermiş olduğu samimi ve sıcak davranışın Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na gösterilen inanmışlık ve sevginin dışa vurumunun tezahürüdür dedi.Yusuf KANLI ; Adanamızın sarı sıcağında çalışmalarımızda yanımızda yer alarak bizlere moral ve motivasyon sağlayan MHP MYK Üyelerimiz Sayın Ruhi Ersoy ve Sayın Yılmaz Tankut Başta olmak üzere İl Disiplin Kurulu Başkanımız Oguz Memiş ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize Teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.