Baş, Zafer Bayramı mesajında birlik ve beraberliğin her şartta sürdürülmesinin önemine değindi. Baş, “Bir kere daha 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milleti olarak, 1922 yılının Ağustos ayında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiğimiz destansı mücadelenin yıldönümünü bir kere daha idrak etmenin engin hazzı içindeyiz” diye konuştu.

15 TEMMUZ, İHANETİ ZİRVEYE TAŞIDI

Baş, “94 yıl önce emperyalizmin işgaline ve esarete set çeken Yüce Türk Milleti, bugün de yine işgalci ve sömürgeci zihniyeti temsil eden güçlere ve onların uşaklarına karşı benzer bir mücadelenin içindedir. 30 yıldır güvenlik güçlerimizi, halkımızı katleden bölücü terör örgütünün yanında aynı süreçte İslam’ı maske yaparak devlete çöreklenmiş bir başka terör örgütü ise 15 Temmuz’da ihaneti zirveye taşımış, Türkiye yeni bir miladın eşiğine adım atmıştır.” ifadesini kullandı.

EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİM YOLUNDA YÜRÜMELİYİZ

Yusuf Baş, “Tarihi dönemeçte Türkiye içeride ihanetin dışarıda husumetin kuşatması altındadır. Bu kuşatmayı yarmak için yine 30 Ağustos ruhunda birleşmemiz gerektiği açıktır. Fitne ve fesat tuzaklarını bozarak, birliğimizi, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. Sahte kurtarıcılara, din istismarcılarına aldanmadan, Cenab-ı Allah’ın emrettiği, Atatürk’ün ‘En hakiki mürşit’ diye tarif ettiği ‘ilim’i rehber yaparak feraset ve basiret elbisesini kuşanarak cesaretle yürüme zamanıdır. ” mesajı verdi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete intikal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.