MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milleti, beklenenin üstünde bir katılımla kendi geleceğine ilişkin tercihini sandığa yansıtmış, milli irade bir kez daha tecelli etmiştir. Cumhur İttifakı, diğer ittifak ve adayların hepsine karşı bariz bir farkla önde çıkmış, itiraz ve şüphe edilmeyecek bir sonuçla aziz milletimizin desteğini almıştır. Türk Milleti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kabul etmiş, geleceğini bu sistemde görmüştür.”

SEÇMENİMİZ KALE GİBİ DURDU

Avcı devamla “Milliyetçi Hareket Partisi’nin, bu seçimde de belirleyici gücü tescillenmiştir. Tüm küresel emperyalist güçlerin ve onların ülkemizdeki piyonlarının aleyhte kampanyalarına rağmen MHP Meclis’te gücünü artırmış, denge ve denetlemede kilit bir rol üstlenmiştir. Değerli mensuplarımız, her türlü kirli oyunlara karşın MHP’nin ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin arkasında kale gibi durmuş, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak seçilmesinde belirleyici olmuştur.” şeklinde konuştu.

ÜÇ HİLAL SANCAĞI SAĞLAM ELLERDE

Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücünü azaltmak, belirleyici etkisini zayıflatmak amacıyla devreye sokulan siyasi bölücü projelere rağmen MHP var olmayı bilmiştir. Dünyevi çıkar uğruna yaprak gibi sağa-sola savrulup zillet çukuruna düşenler ayıklanmış, Milliyetçi Hareket Partisi asıl özünü, nitelikli gücünü korumuştur. Cenabı Allah’ın yardımıyla Üç Hilal sancağı daha sağlam ellerde dalgalanmaktadır. Adana’da da durum böyledir.” ifadesini kullandı.

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu vesileyle, 24 Haziran seçimlerinin Adana’mıza, ülkemize, milletimize, Türk-İslam Dünyasına hayırlara vesile olmanızı diliyorum. Seçim süresi boyunca gece-gündüz demeden çalışan, ter döken teşkilatlarımıza, adaylarımıza, belediyelerimize, Ülkü Ocaklarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezimize, bizim asıl gücümüz olan seçmenimize, değerli vatandaşlarımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.