MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüreğir MHP Yönetim Kurulunu kabul etti. Ziyaretin büyük bölümü basına kapalı gerçekleşirken, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener partilileri ve şahsı adına saygılarını, partiye bağlılıklarını ve çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partilileri kabul konuşmasında ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek memleketin bulunduğu koşullarda MHP ve partililerin ne zaman nerede ne yapması gerektiyse yaptığını vurguladı.

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ve İlçe Teşkilatı Divanı Genel Merkezde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Okyat Öztürk ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı da ziyaret ettiler.

6 Temmuz'da MHP Genel Başkanlığı'nda 20'nci yılına giren Bahçeli'nin, Başbuğ Alparslan Türkeş'ten devraldığı bayrağı aynı heyecanla, inançla ve akılla, milliyetçi çizgisinden zerre taviz vermeden taşımaya devam ettiğini belirten MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Başka siyasi partilerle MHP’yi karıştırmayalım. Genel Başkanımız ömrünü bu siyasi partiye adamış hepimizi çok iyi bilen bir Türkmen Beyidir.
Bahçeli'nin liderliğindeki MHP, yıllardır Türkiye'nin en hayati meselelerinde tıkanıklığa ve krizlere fırsat vermeyerek, çözümler üreterek Türk milletine hizmet etmiştir. Bahçeli'nin ilkeli siyaset anlayışı, Türk siyasetine gerçek anlamda seviye getirmiştir. Bence Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’ten sonra Devlet Bahçeli en büyük liderdir.”