Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatının düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü”, vatandaşların muhteşem bir katılımına ve coşkusuna sahne oldu.

MHP KURMAYLARI ÖN SAFLARDA

MHP Adana İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle “Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirdi. Dün akşam Turgut Özal Bulvarı’nda İller Bankası kavşağında başlatılan yürüyüşe binlerce vatandaş bayraklarıyla katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili ve Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, MYK Üyesi Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili ve Adayı Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de ön saflarda yürüdü.

ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN DUALARLA SON BULDU

Balkonlardan bayrak sallayarak, araçlarından klakson çalarak eşlik eden vatandaşların muhteşem coşkusu da etkinliğe ayrı bir renk kattı. Dev boyutlu bayrakların yer aldığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait veciz sözlerin dövizlerde taşındığı etkinlik süresince “Vatan sana canım feda”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde çeşitli sloganlar atıldı. Cumhuriyet sevdalılarının yürüyüşü, Kurtepe Anadolu kavşağında bitti. Burada MHP İl Başkanı Yusuf Baş, katılımcılara teşekkür etti. Etkinlik, şehitler ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün gaziler için yapılan dualarla son buldu.