Chp'li ve İyi Partili Vatandaşların yoğun ilgi gördüğü İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına, Chp Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, İyi Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk, Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Chp Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Chp ve İyi Parti İlçe Başkanları ve Çok sayıda vatandaş katıldı.


CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, İyi Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu'da yaptıkları konuşmada, Millet İttifakının Önemine dikkat çektiler.
Açılışta Konuşan İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Millet ittifakı olarak, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetini Yüzde 70'le Tekrar seçtireceklerini söyledi.
Büyük Coşku ve sevgi gösterileri ile kürsüye gelen Çukuroa Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin'de Halkla iç içe olup onların sorunlarına çözüm üretmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, çok kısa bir sürede 100 bin vatandaşla yüz yüze buluştuğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin ve İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Birlikte, Seçim Koordinasyon Merkezinin Kudelasını kesti.