Milletvekili Küçükcan, Avrupa Parlamentosu Anayasal İşler Komitesi tarafından düzenlenen toplantıda Türkiye'yi temsil edecek parlamenterler heyetinde yer alıyor. 
  Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılacak toplantı için AK Parti grubu adına Türkiye Parlamenterler Heyeti’nde yer alan Milletvekili Küçükcan ‘Avrupa Birliği'nin Kurumsal Evrimi’ başlıklı toplantıya katılacak. 
  Toplantıda ulusal parlamentolar ile Avrupa Parlamentosu arasındaki siyasal diyaloğun güçlendirilmesi, AB yönetiminin yürütme düzeyinde parlamenter takibi ve incelenmesi konuları tartışılacak. Ayrıca Avrupa Birliği kurumlarının daha etkin çalışmasının yol ve yöntemlerine ilişkin konular ele alınacak. 
  Milletvekili Küçükcan, toplantıda Avrupa Birliği'nin karar mekanizmalarının daha katılımcı ve demokratikleşmesi, Avrupa Parlamentosu seçimlerine düşük katılım oranının yükseltilmesi için neler yapılması gerektiği, AB üyelik müzakerelerinde Türkiye'nin üyeliğinin önündeki engellerin ve bilhassa kapalı olan fasılların açılması konularındaki görüş ve önerilerini paylaşacak.