Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, iki dönem şube başkanlığını yaptığı kendi odasını ziyaret etti. Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Müzeyyen Şevkin, “TMMOB’ye bağlı Jeoloji Mühendisleri Odası ile gurur duyuyorum. Onurla görev yaptığım odamız Adana için önemli çalışmalar yürütüyor. Ziyaretim herhangi bir siyasi amaç taşımıyor. Odadaki arkadaşlarımla bir arada bulunmak, fikirlerini almak bana mutluluk veriyor” diye konuştu.
“EMEKLİLERİMİZ RAHAT EDECEK”
Adana’nın her karışındaki vatandaşlara ulaşmaya dikkat ettiğini, 15 ilçede, mahalle ve köylerde hem alanlarda çalışma yaptığını dile getiren Şevkin, “Toplumun her kesimiyle görüşüyorum. Özellikle emeklilerimizle ilgili projemiz ve asgari ücretliye yapılacak zam çok olumlu karşılanıyor. Taşeron sistemin kaldırılacağına yönelik taahhüdümüzü toplum benimsiyor. Emeklilerimizin rahat edeceği bir Türkiye CHP iktidarıyla oluşacak. Emeklilerimizin rahat nefes alabilmesi hayal değil. Yılda iki maaş ikramiyenin 11 milyon emekliyi ve ailelerini memnun edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
TATAR, BAŞARILAR DİLEDİ
Türkiye’de ve Adana’da CHP iktidarına olan ihtiyacı hemen her bölgede gözlemleyebildiğini vurgulayan Müzeyyen Şevkin, “Bütün derdimiz halkımızın daha müreffeh bir Türkiye’de yaşaması. Bu nedenle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Samimiyetimizden kimsenin şüphe etmemesini diliyoruz” dedi.
Ziyareti için Şevkin’e teşekkür eden Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar ise, “Odamızın içinden bir milletvekili çıkmasını ümit ediyoruz. Meslektaşımız Müzeyyen Şevkin’e başarılara diliyoruz” ifadesini kullandı.