Özgür, burada yaptığı konuşmada STK'ların önemine değinerek "Kent kültürüne, kentin gelişmesine büyük katkı sağlayan sivil toplum kuruluşları diğer bir deyişle bir kentin olmazsa olmazları arasında yer alırlar. Toroslar Federasyonu, kentte büyük bir eksikliği giderdi. Çalışmalarınızı büyük bir dikkat ve takdirle takip ediyorum" dedi.

SEYHAN'A HİZMET iÇİN ADAY OLDUM

Seyhan ve Seyhanlıya hak ettiği hizmeti vermek için Belediye Başkan aday adayı olduğunu ifade eden Fatih Özgür, "Şayet partim şahsımı aday göstermesi halinde inanıyorum ki 50 bin farkla belediye başkanlığını kazanacağım. O zaman ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız projelerimizi, teker, teker hayata geçireceğiz. Seyhanlı hak ettiği hizmeti bizimle birlikte alacak, biz inanıyoruz, Seyhanlıda bize inansın" diye konuştu.

Toroslar Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ise, hayırlı olsun temennisinde bulunarak Fatih Özgür'e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Toroslar Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Fatih Özgür’e, ziyaret anısına Federasyonun rozetini taktı.