CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, 21 Mart’taki eğilim yoklamasında CHP üyelerinin vereceği destekle listenin üst sıralarında yer alacağına inandığını belirterek, ‘’Üyelerimiz partimizin elini güçlendirecek ve iktidara taşıyacak kadroları oluşturacaktır’’ dedi.

Öztanrıöver, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçe Teşkilatlarını ziyaret ederek partililerden 21 Mart’ta yapılacak eğilim yoklamasında destek istedi. Eğilim yoklamasını parti içi demokrasi olarak değerlendirdiğini belirten Öztanrıöver, ‘’Tüm aday adayları partimizin iktidarı için çalışıyor. Her arkadaşım için eğilim yoklaması güzel bir yarış olsun. Bu yarışta seçimlerde partimizin elini güçlendirecek adayların seçilmesi gerekiyor. Ben bunun çalışmasını yapıyorum. Sonuç ne olursa olsun çalışmalarıma partimin bir neferi olarak devam ederim’’ diye konuştu.

‘’Eğilim yoklamasıyla emeğin yerini bulacak sistemi bulduk’’ diyen Öztanrıöver, ‘’Bu yarış hem parti içindeki kırgınlıkları ortadan kaldıracak hem de bir araya gelmemize vesile olacak. Olması gereken de buydu. Gönül hakim huzurunda olmasını isterdi, ama bu da bir adımdır. Listelerde partimizin elini güçlendirecek adaylara yer verilmeli. Üyelerimizin seçimlerde partimizin elini güçlendirecek ve iktidara taşıyacak kadroları oluşturacaklarına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimlerin CHP’nin yeniden var oluş seçimi olacağını anlatan Öztanrıöver, ‘’Şimdiden iktidar olacakmış gibi çalışacağım’’ diyerek, kendisini tanıyan partililerden tanımayanlara kefil olmalarını istedi.

-‘’MİLLETVEKİLLERİ, TEŞKİLATLARLA UYUMLU OLMALI’’-

Adana’nın artık zengin değil fakir bir kent olduğunu vurgulayan Öztanrıöver, şunları kaydetti:

‘’Yıllardır yatırım ve istihdam yok. Adana işsizlikte birinci sıralarda yer alıyor. Vereceğiniz destekle milletvekili seçilirsem Ankara’da ‘Adana artık zengin değil’ diyeceğim. Çevre kentlere verilen desteklerin Adana’ya da verilmesini talep edeceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Adana’nın, Ankara’daki sahipsizliğini ortadan kaldıracağız.’’

Öztanrıöver, yıllardır CHP’nin değişik kademelerinde görev yaptığını ve teşkilatların gücünü önemsediğini ifade ederek, ‘’Milletvekilleri, parti teşkilatlarıyla uyum içerisinde çalışmalı. Teşkilat ve milletvekili el ele verirse, halka daha iyi hizmeti veririz. Bana görev vermeniz halinde buradan size birlikte çalışmanın sözünü veriyorum’’ dedi.


GÖKDEMİR, ‘’ÖZTANRIÖVER KIRSALDA ELİMİZİ GÜÇLENDİRİR’’

Sarıçam İlçe Başkanı Musa Gökdemir, ziyaretinden dolayı Murat Öztanrıöver’e teşekkür etti. Gökdemir, Öztanrıöver’in bir önceki seçimde Milletvekili adayı iken yaptığı çalışmaların partili partisiz her kesim tarafından taktirle karşılandığını belirterek, ‘’Öztanrıöver, kırsalda her kesim tarafından sevilip sayılıyor. Kırsaldaki köylü vatandaşlarla birebir iletişimi çok iyi. Sarıçam gibi kırsalın çok olduğu ilçemizde Murat Öztanrıöver, gibi adaya ihtiyacımız var. Öztanrıöver’in sıralamada üst sıralarda yer alması kırsalda bizim elimizi güçlendirir. Kendisi kırsaldan CHP’ye çok oy taşır’’ dedi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş da, eğilim yoklamasının sağlıklı olması için teşkilat olarak ellerinden geleni yapacaklarını, önümüzdeki günlerde aday adaylarıyla bir araya gelerek yoklamada nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda görüş alış-verişinde bulunacağını bildirdi.

Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ile Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün de Öztanrıöver’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

-KADIN MUHTARA ZİYARET-

Öztanrıöver, Yeşilyurt Mahallesi’nin kadın muhtarı Günay Şahin’i de ziyaret etti. Öztanrıöver, Günay Şahin gibi güçlü ve önder kadın modellere her zaman ihtiyacın olduğunu bildirdi.