Milliyetçi Hareket Partisi Adana 4. sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, kent merkezine uzak köylere adeta çıkarma yaptı. Seçim kampanyası kapsamında Kozan ve havalisindeki köyleri ziyaret ederek köylülerle buluşan Öztok, tarım ve hayvancılıkla ilgili ekonomik sıkıntıların yanında ülkenin en büyük sorunu olan terör illetinden kurtulmanın çaresi olarak MHP iktidarını işaret etti 
 
“TERÖRÜN KÖKÜNÜ BİZ KAZIRIZ” 
Yüksekören Köyü’nde muhtar İsmail İnceler ve köylüler tarafından büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılanan MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, burada yaptığı konuşmada son aylarda yaşanan terör olaylarına değindi. Son iki ay içinde 155 asker ve polisimizin şehit edildiğine dikkat çeken Öztok, “Çözüm süreci diye ortaya çıkanlar, ihanet süreci içine girmiştir. Analar yine ağlamış, nice ocaklar sönmüş, nice çocuklar yetim kalmıştır. Terör örgütü ile işbirliği yapanların maskesi artık düşmüştür. Halk tüm gerçekleri görmüştür. 1 Kasım erken seçiminde iktidar olacak partimiz terörün kökünü kazıyacaktır” dedi. 
“BİZİM DE KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR” 
Yüksekören Köyü’nden Bağtepe köyüne geçen MHP Adana 4. Sıra Milletvetili adayı Cahit Öztok, burada da kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Öztok, burada yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimi sonrası AK Parti’nin sözün ona hükümet kurma çalışmalarına değindi. AK Parti’nin baştan beri hükümet değil, erken seçim arzusu içinde olduğunu hatırlatan Öztok, “AK Parti kurmayları tam 21 gün boyunca CHP’lileri oyalamıştır. Buradan sonuç çıkmayınca da geçerken MHP’ye uğramıştır. AK parti’nin hiçbir zaman hükümet kurma arzusu ve isteği olmamıştır. Şayet böyle bir istekleri olsaydı Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yaptıkları görüşmede bu ifade ederlerdi ve bizimde koalisyon şartlarımız hazırdı. Neydi bu şartlar birincisi Çözüm süreci tamamen ortadan kaldırılacak, 17/25 Aralık yolsuzluk operasyonuna adı karışanlar adalet önüne çıkacak, Cumhurbaşkanı’nın yetkileri Anayasal sınırlara çekilecek ve Anayasamızın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi söz konusu dahi olmayacak. İşte bunlar bizim kırmızı çizgilerimizdir. Dolmabahçe’de PKK’nın siyasi uzantısı ile 12 madde üzerinde mutabakat sağlayanlar. Bizim bu 4 maddemizi kabul etmediler. İşte AK Parti’nin gerçek yüzü ve niyeti budur” diye konuştu. 
1 Kasım erken genel seçiminin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, “Ülkemizi uçuruma doğru sürükleyen AK Parti hükümetine ders verme zamanı gelmiştir. Bunun en büyük fırsatı ise, 1 Kasım seçimidir. Sizlerden isteğim sandığa gidin ve AK Partiye hak ettiği cevabı verin” şeklinde konuştu. 
MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok,  köy ziyaretlerinin ardından Kozan ilçesinde sosyete çarşısı ile Pazar, pazarını gezerek esnafla ve hemşerileri ile bir araya geldi. Esnafa bol kazançlar temennisinde bulunan Öztok, esnafın ve vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi çözümü konusunda tüm imkânlarını kullanacağı sözünü verdi. 
MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, daha sonra Sarıçam Belediyesi’nin düzenlediği ‘Şehitleri Anma’ etkinliğine katıldı. Öztok, muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı kutladı.