MHP Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, basın toplantısında geçen dönem genel seçimlerinde partisinin 4. Sırasından Milletvekili adayı olduğunu, fakat iktidarın komploları yüzünden az bir oyla seçilemediğini söyledi.  Öztok, '' 12 Haziran 2011 seçimlerinde Partimin Milletvekili adayıydım. MHP'nin iktidarından korkan zihniyet çirkin senaryolarını sahneye koyarak komplolarla saldırıya geçtiler. Belediye başkanımızı görevden aldılar bununla da yetinmeyerek Milletvekillerimize çirkin saldırılarda bulundular. Böylelikle partimize gelecek oylar başka partiye gitti. Çok az bir oyla ben Milletvekili seçilemedim, bu genel seçimlerde tekrar Milletvekili aday adayıyım yani kaldığımız yerden devam'' dedi.

 

Paraların nereden çıktığı görüldü

 

Türkiye'de ekonominin çok kötü gittiğine değinen MHP Milletvekili Cahit Öztok, 17 Aralık operasyonlarını hatırlatarak, '' İktidar hani diyor ya 'Vatandaşın cebinde 10 bin dolar var' ama bu tamamen yalan. Paralar vatandaşın cebinde yok, dolarların nereden çıktığını 17 Aralık operasyonunda gördük. Ayakkabı kutularında, lüks evlerinin kasalarında, çikolata kutularında çıktı, maalesef o paraları da sıfırlayamadılar. Ben yıllardır pastane işletmeciliği yapıyorum, çikolata kutusuna dolar koymak hiç aklıma gelmedi. Türkiye'nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğu apaçık görülüyor. Bu yüzden bizler çocuklarımız ailelerimize teslim ederek ateşten gömlek giydik ve bu yola çıktık'' diye konuştu.

 

Türklerin kutladığı bayramdır

 

Hafta sonu yapılan MHP kurultayını da değerlendiren Cahit Öztok, '' Partimizin 11. Kurultayını hafta sonu gerçekleştirdik. Kurultayımızın yapıldığı gün tüm Türkiye'de Nevruz Bayramı kutlamaları vardı. Diyarbakır'da terörist başının mesajı okundu, iktidarın teröre verdiği desteği inanın ki partileri iktidarda olsa bu kadar vermez. Hiç kuşkunuz olmasın bu ülkede ne Diyarbakır'a Amed denilecek ne de Kürdistan kurulacak. Kürdistan hayali kuranların yeri toprağın altı olacaktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kurultayda konuşmasına 'Bizimle yürü Türkiye' diyerek başladı. Bizde ona 'Kozan'da, Adana'da, Türkiye'de seninle yürüyor' dedik'' ifadelerini kullandı.

 

Bölgenin sesi olacağım

 

MHP Kozan İlçe binasında yapılan basın toplantısının ardından seçim bürosunun açılışına geçildi. Açılışta vatandaşlara seslenen MHP Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, seçildiğinde Ankara'da bölgenin sesi olacağını belirtti. Cahit Öztok, '' Kozan portakalımıza gereken değer verilmiyor. Ama fındık tozu tüm kamu kuruluşlarına ve okullara girmiş durumda, bunun sebebi de belli. Eğer ben seçilirsem bölgenin Ankara'da ki sesi olacağım. Öğrencilerimizin yanında yer alarak onların yurt problemini çözmek için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Milletvekili aday adayı Cahit Öztok'a kendi isminin yazıldığı Kozan Spor forması ve atkısı hediye etti. Açılışın ardından Mehter Takımı gösterisi Kozanlıları büyüledi.