Eğitimin önemine vurgu yapan Öztok, “Ülkemiz, okuyan, öğrenen, araştıran ve sorgulayan yeni nesillerin ellerinde daha güçlü, çağdaş ve müreffeh olabilir” dedi.

Mesajında yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere başarı ve mutluluk getirmesini temenni eden Öztok, “Okula ilk kez başlayan minik çocuklarımıza, çocuklarını okula gönderme mutluluğunu yaşayan değerli velilerimize, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı kendi çocuklarından ayırt etmeyen saygıdeğer öğretmenlerimize, okul idarecilerimize, bu yeni öğretim yılında başarılar diliyorum.” dedi.

MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, yazılı mesajında özetle şunları söyledi:

“Eğitim, şüphesiz her dönemde bütün toplumların önceliklerinin en başında gelmelidir. Günümüzde de büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, bu başarılarını eğitime önem ve öncelik vererek elde etmişlerdir. Ülkemize baktığımızda 13 yıllık AKP iktidarının eğitim sisteminde yaptığı tahribatlar ortadadır. 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçiminde halkımızın oylarıyla iktidara gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilk icraatlarından birisi eğitim sistemindeki tahribatı onarmak olacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı kendi çocuklarından ayırmayan ve vatanına, milletine, bayrağına bağlı nesil yetiştiren öğretmenlerimizin içinde bulunduğu sıkıntılar da ortadan kaldırılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında ülkemiz, başta eğitim olmak üzere, sağlıkta, ekonomide, dış politikada yeniden lider ülke konumuna gelecektir.”