CHP Parti Meclisi üyesi Gökçe Pişkin, Halkına yabancılaşmış iktidarın,  iyimser tablolar çizdiğini, vatandaşın parasızlık nedeniyle kızlarını, çocuklarını okuldan almak zorunda kaldığını söyledi.

Adana İl Kadın Kolu Başkanı Rukiye Alpay Cinkılıç ve beraberindeki Kadın Kolları yöneticileri ile İmamoğlu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyen CHP Parti Meclisi üyesi Gökçe Pişkin, İmamoğlu sokaklarındaki gerçek sorunların ekonomi temelli olduğunu vurguladı. Esnafların siftah yapmadan günlerce dükkânlarına gelip gittiğini belirten Pişkin sözlerine şöyle devam etti:

ESNAF SİFTAH YAPAMIYOR

“İmamoğlu'ndaki sorunlar, hatalı tarım politikalarından doğmuştur. Bu politikalar verimli tarım arazilerinin imara açılmasından tutun, tarıma yapılan yetersiz destekten, mazotun ateş pahası olmasından kaynaklanan sorunlardır. Çiftçinin geliri yetersiz olunca, esnaf günlerce siftah yapmadan dükkân kapatıyor. Uludağ'da ekonominin çok iyi seviyede olduğunu söyleyenler, kredi notlarının yükselmesiyle sevinenler Adana'nın İmamoğlu İlçesindeki çiftçisini, esnafını unuttular.Büyümeyi halkla paylaşmayan ve halkına yabancılaşan iktidar, hep iyimser tablolar çiziyor oysa gerçek işte İmamoğlu sokaklarında."

UMUT VE KURTULUŞ CHP’DE

CHP PM Üyesi Gökçe Pişkin, İmamoğlu’ndaki bir çiftçinin "mazot fiyatları el yakıyor", bir esnafın ise " Param olmadığı için, kızımı üniversiteden almak zorunda kaldım" demesi  üzerine, "Mazot çiftçi için 1.5 lira olacak dedik. Bugünde bunun arkasındayız. Kız çocuklarının okuması memleket meselesidir. Çiftçinin de esnafın da genç kızların da umudu ve kurtuluşu CHP'dir.” Şeklinde konuştu.

HALKÇI DEVRİMİ YAPACAĞIZ

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekilleri ile parti yönetiminin Anadolu gezilerini sürdürdüğünü ifade eden CHP PM Üyesi Gökçe Pişkin,  “Yanlış politikalar nedeniyle sefalete sürüklenen kitleleri örgütleyerek önce yerel sonra genel iktidarı alacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlü sosyal demokrat politikaları, canla başla çalışan kadın ve gençlik örgütlerimizle Halkçı Devrimi mutlaka gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.