30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde Sarıçam Belediye Başkanlığını Bilal Uludağ’ın kazanması MHP cephesinde büyük sevinç yaşanmasına sebep oldu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam’da ayrımcılık yapmayacaklarının, herkese eşit hizmet götüreceklerinin sözünü verdi.

“SARIÇAM ADANA’NIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada, Sarıçamlıya, yaptıkları her açık hava toplantısına Sarıçam’a dair umut ve heyecanlarını getirdikleri için teşekkür etti. Bilal Uludağ, “30 Mart 2014, Sarıçam için yeni bir başlangıç olmuştur. Adana’nın genişlemesi bundan sonra Sarıçam yönüne olacaktır. İmar planları önceki dönemde Adana Büyükşehir Belediye Meclisinden Sarıçam lehine geçmiştir. Sarıçam’ın önü açıktır. Sarıçam yakın zamanda Adana’nın cazibe merkezi olacaktır. Bu noktada hem Adana’yı hem Sarıçam’ı MHP’li belediye başkanlarının kazanması Adana’nın geleceği için umut vericidir. Aynı zamanda Mersin, Adana ve Osmaniye illerimizi MHP’nin alması da Çukurova bölgesi için ele geçmez bir fırsattır. Bu üç ilimizde MHP belediyeciliği sayesinde bölgesel kalkınma da gerçekleşmiş olacaktır. Bu süreçte yanımızda olan, bize destek veren partili partisiz tüm Sarıçamlı hemşerilerimizden Allah razı olsun” dedi.

“HER SARIÇAMLI BİR ULUBATLI HASAN OLMUŞTUR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ise, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren Sarıçam halkına şükranlarını iletti. Mehmet Koca, Sarıçam’ın MHP’nin kalesi olduğunu ve MHP’nin Sarıçam’da birinci parti gelememesinin üzüntüsünü de her zaman yaşadıklarını dile getirerek, “Ancak bu sefer Sarıçamlı, şeytanın bacağını kırmıştır. MHP’nin kalesi olan bir merkez ilçede millî irade Sarıçam’da MHP lehine tecelli etmiştir. Ben burada Sarıçam’ın burçlarına Üç Hilal’i diken Sarıçam halkına teşekkür etmek istiyorum. Her Sarıçamlı, Üç Hilal’i Sarıçam’ın burçlarına dikme noktasında bir Ulubatlı Hasan olmuştur. Sarıçam bundan sonra Adana Büyükşehir Belediyesinden de hak ettiği payı fazlasıyla alacaktır. Çünkü bundan önceki dönemde Sarıçam hep arka planda tutulmuş, yalnız bırakılmuştır. Ama bu sefer böyle olmayacaktır, Sarıçam hak ettiğini, hakkı olanı fazlasıyla alacaktır” diye konuştu.