Milletimiz sessiz devrimi gördü

Ramazan Saygılı yaptığı açıklamada, “Milletimiz 12 yıldır ülkemizde yapılan sessiz devrimi gördü. Sağlıkta, eğitimde, sosyal devlet olarak ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına çözüm getiren bir hükümet çalışmalarına destek verdi. Ekonomideki istikrarı, yapılan yatırımları, ülkenin önünü açacak projeler iş dünyasına güven veriyor. Hem içerde hem de dışarıda ülkemizin temsili iş dünyasının daha özgüvenli, daha uzun vadeli projelere imza atmaya götürüyor” dedi.  

Kazanan 77 milyon

Yeni Türkiye’nin bölgede enerji sorununu çözmüş, nükleer santral yatırımlarını tamamlamış, sanayideki dönüşüm hızlandırılmış, dış ticareti güçlenmiş bir yeni Türkiye olduğunu dile getiren Saygılı şöyle devam etti: “ 12 yılda 30 milyon dolar olan ihracatını 150 milyar dolara nasıl yükseltti ise aynı hızla aynı duruşla aynı istikrarla 2023‘ten önce 500 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalayacaktır. Milletimizin seçtiği yeni Türkiye’nin yeni bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemiz ön görülen hedeflerine adım adım istikrarla 2023’ten önce ulaşacağını düşünüyoruz. Ülkemiz büyürken kazanan 77 milyon ülkemizin insanı olacaktır”.

İhracat eksenli çalışmalara hız vermeliyiz

“Gereksiz tartışmaları eski Türkiye’de bırakıp hep birlikte üretim istihdamını ihracat eksenli çalışmalara hız vermeliyiz” diyen Saygılı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Güçlenen demokrasi, güçlenen ekonomisi ile bölgenin çekim merkezi, çözüm merkezi olan bir Türkiye olacaktır. Dar çevre anlayışlarını bir kenara bırakarak büyük düşünen milletimiz demokrasi çıtasını daha yukarılara koymuştur. Akıl prangalarından kurtulan insanımızın her zaman hedefleri büyük olur, özgür düşünen akıl kolektif düşünür. Özgür düşünen insanımız medeniyet yürüyüşümüzde yeni şeyler, yeni hedefler koyar. Demokrasi yolunda köklü reformlara imza atan yeni Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanına başarı dileklerimizi sunuyoruz”.