Karademir 1 Mayıs nedeniyle yaptığı yazılı açıklakada emekten. Adaletten ve demokrasiden yana olanları alanlara çağırdı. Ksrademir yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Ülkemiz ve şehrimiz için yoksulluk ve işsizlik kader değil. İnsanların iş bulamaması, bulanların çok ağır şartlarda, yok pahasına çalıştırması kader değil. Ülkemiz tarihinde emeğe ve emekçiye dönük en ağır saldıranlarının yaşandığı dönemdeyiz. İş cinayetlerinin katliam boyutuna vardığı bu dönemde, bu katliamlara "kader" deyip geçen siyasi bir iktidarla karşı karşıyayız. 16 yılda ülkemizi bir emek cehennemine çevirenler bir de utanmadan “Ekonomi Gelişiyor” masalıyla halkı uyutmaya çalışıyorlar. Bu saltanata son verme vakti geldi. Ülkemize yaratılan bu emek cehennemine, adaletsizliğe, hukuksuzluğa, tek adam rejimine son vermek gerekiyor.

Bizler bu şehrin emekçileri, işçileri, köylüleri olarak 1 Mayıs danayışma ve mücadele gününde saat 17:00’da Uğur Mumcu Meydanı’nda olacağız. Tek adam rejimine “Hayır” demek için, Güvencesiz çalışmaya “Hayır” demek için, OHAL ve KHK’larla ülkemizi yönetmeye çalışanlara “Hayır” demek için, Bizleri yoksulluğa ve işsizliğe mahkum etmeye çalışanlara “Hayır” demek için 1 Mayıs Emek Bayramında Uğur Mumcu’da olacağız.

Tüm Adana halkını 1 Mayıs'ta saat 17.00'de Uğur Mumcu Meydanı’nda yapılacak 1 Mayıs Mitingine davet ediyoruz.