Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin bayramını kutladı. Bayramlaşma törenine, Başkan Yardımcıları Aydın Uslupehlivan ve Kadir Özdemir'de katıldı.

 

BAŞKAN KARALAR ÇALIŞANLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiye binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Karalar, "Ben hepinizin Ramazan Bayram'ını kutluyorum. Ramazan ayı barış kardeşlik sevgi ayıdır. Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bayramın mutluluğunu ve sevincini yaşamamız gerekirken ne yazık ki tüm insanlık olarak buruk bir bayram geçiriyoruz. Suriye'de, Gazze'de Musul'da ve Ortadoğu'da yaşananlar, insanlık adına bizleri derinden yaralamaktadır. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız "ifadelerini kullandı.

 

KARALAR: SEYHAN İÇİN SEYHANLI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Seçim döneminde insanların yaşamaktan onur duyacağı bir ilçe oluşturacağı sözünü verdiğini hatırlatan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, böylesine örnek bir ilçeyi belediye personeli ile el ele omuz omuza vererek yapacaklarını ifade etti. Karalar,"Bizler seçimlerde insanların yaşamaktan onur duyacağı bir ilçe yaratacağımızı söylemiştik. Geldiğimiz süreçte temizlik işçilerinin çalışmalarından vatandaşımız oldukça memnun... Bizlere çalışmalarınızla ilgili çok sayıda teşekkür geliyor. Burada başarı sizlerin, sizler çalıştınız ve bu teşekkürü hak ettiniz."şeklinde konuştu.

 

 

Konuşmanın ardından Başkan Zeydan Karalar ve meclis üyeleri belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.