Adana Sevdası ile yola çıkan, sekiz aydır dur durak bilmeden çalışmalarını köylere, ilçelere, mahallelere kadar yaygınlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’e vatandaşlar büyük ilgi göstermeye ve destek vermeye devam ediyor. Çalışmalarında yağmura, çamura aldırmayan, soğuk havaya rağmen çalışmasından ödün vermeyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, katılımcı ve çoğulcu anlayışı ile Adanalılardan büyük rağbet görüyor.

 Önceki akşam saatlerinde mahalle gezilerine Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi ile devam eden CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’i vatandaşlar adeta bağırlarına bastılar. Soner Çetin, Döşeme Mahallesi girişinde, “Soner Çetin gelecek, sorunlar bitecek “sloganları ile büyük coşkuyla karşılandı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Döşeme Mahallesi toplantısında konuşan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, yerel seçimleri kazanmak için üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu söyledi. Çetin,”Sizlerden gördüğümüz bu büyük ilgi, verdiğiniz sonsuz destek omuzlarımıza daha ağır yükler bindiriyor. Buna layık olmak için çok çalışacağız. Sizlerle beraber olarak, sorunların çözümü için sizlerle birlikte mücadele edeceğiz. El ele gönül gönüle vererek halkımızın daha mutlu, huzurlu yaşaması ve refah seviyesinin artması için göreve talibiz. Görevi aldığımız günden itibaren halk meclislerini oluşturarak sivil toplum örgütleri ile projelerimizi bir bir yaşama geçireceğiz. Adana’nın sorunları çetin, ancak benim adım da Soner Çetin.”dedi.

“OYUNUZA SAHİP ÇIKIN”

Döşeme Mahallesi halkının uzun yıllardır çektiği sıkıntıyı yakından bildiğini söyleyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin,” Sorunlarımız çözülemeyecek sorunlar değildir. Yeter ki rant düşüncesi ile hareket edilmesin. Cebini değil, halkı düşünen bir yönetim her türlü başarılı olur.  Bizler görev verildiği takdirde yapacağımız işlerle yıllar sonra bile hafızalardan silinmeyecek çalışmalar yürütmek için geliyoruz. Bu destek ve güvene layık olmak için sizlerle beraber bu kenti yönetmeye talibiz. Sizler vereceğiniz oylarla yönetimleri belirliyorsunuz. Oylarınıza sahip çıkın ki, namuslu ve dürüst yönetim gösterecek, halkı kucaklayacak, sorunları çözecek insanları işbaşına getirin. Oyunuza sahip çıkın. Halkı ve Adana’yı düşünen insanlar iktidara gelsin. Adana cazibe merkezi olsun. Vatandaş mutlu olsun” diye konuştu.