Yerel seçimler öncesinde adaylık mücadelesi veren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin çalışmalarını artırarak devam ettiriyor.  “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız”  şiarını her alanda yaşama geçirmeye kararlı olan Soner Çetin, bu kez de sabah sporu yapan Çukurova İlçesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Eşi Ayşe Çetin ile birlikte sabah sporu yapan vatandaşlarla sohbet eden Soner Çetin, vatandaşların özlemle dile getirdiği, “Artık Adana’da bir sosyal demokrat belediye başkanı görmek istiyoruz” sözlerini kulağına küpe yapacağını söyledi.

 Çukurova İlçesi’ndeki Doğal Park 1 parkında vatandaşlar, sabah sporu yaparken bir sürprizle karşı karşıya geldiler. Sabahın erken saatlerinde parkın içerisinde bulunan spor alanında jimnastik hareketlerini tamamlayan vatandaşlar, karşılarında CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin’i görünce önce şaşırdılar, sonra da büyük ilgi gösterdiler.

 Adana’da vatandaşların yaşaması için gerekli yeşil alan ve spor tesislerinin azlığından şikâyet eden vatandaşlar, belediyelerin daha çok sosyal projeye önem vermeleri gerektiğini dile getirdiler. Sosyal demokrat bir belediye başkanını hasretle beklediklerini vurgulayan vatandaşlar, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’e, “İnşallah bu belediye başkanı siz olursunuz” temennisinde bulundular.

       CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Avukat Soner Çetin, yerel seçimlerden başarılı çıkmak için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Adana halkının mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşaması için tüm projelerin hazır olduğunu bildiren Soner Çetin, “Yeter ki desteğinizi esirgemeyin. Adana Sevdası ile yola çıktık. Sizlerle beraber bu kenti daha çağdaş, daha modern hale getirip, sürdürülebilir yaşam konusunda en iyisini yapmak istiyoruz. Katılımcı ve çoğulcu anlayışı hayata geçirerek halkımızla birlikte projeleri gerçekleştirmek için varız. Bu bağlamda bize inanmanızı, güvenmenizi CHP’ye oy vermenizi ve aday için taşın altına elinizi sokmanızı istiyoruz ” dedi.

Çukurova İlçesinde yaşayan vatandaşların her ne kadar yeterli olmasa da yine de yaşanabilir şartlar içerisinde yaşamlarını sürdürdüğünü belirten CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin,”Ancak Anadolu, Başak, Barbaros, Dağlıoğlu,  Gülbahçesi’ndeki insanlarımızda yeşil alan ve spor tesisi sıkıntısı çekiyor. Binaların üst üste olmasından dolayı nefes bile alamıyor. Belediyecilik hizmetleri götürülürken, bir taraf bırakılmış, bir tarafa da lütfen hizmet verilmiş. Bize destek verirseniz, önce aday gösterilmemizi, sonra da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmamızı sağlarsanız, o çok özlem duyduğunuz sosyal demokrat belediye başkanı hasretini dindireceğimizden ve sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu dosta düşmana göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Yeter ki Adana’mız için Adanalılar için elele verip, o mutlu günleri beraber karşılayalım. Birlikte olduğumuz zaman göreceksiniz çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır” diye konuştu.

 CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin’e büyük ilgi gösteren Çukurova Halkı, daha sonra birlikte kahvaltı yapıp, objektiflerin karşısında   gülümseyerek fotoğraf çektirdiler…