Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Narlık Köyü’nde MHP Ceyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Haki Buhari’nin düzenlediği toplantıya katıldı.

Narlık köyü sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sözlü, 15 yıldır Ceyhan’da yaptıkları hizmetleri Adana geneline yaymak istediklerini söyledi.

Ceyhan’da birçok başarılı projeye imza atarak, halkın yoğun ilgisi ve teveccühü sonucu 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü dile getiren Başkan Sözlü, “kendim Ziraat Mühendisiyim. benimle birlikte okuyan ve Üniversite’de akademik kariyer yapan arkadaşlarım şuanda profesör oldular. Ben de yaklaşık 15 yıldır belediye başkanıyım, hizmetin nasıl yapılacağını, belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini, şehrin nasıl düzenleneceğini yani şehirciliğin profesörü oldum” dedi.

Yerel yönetimler yasasının değişmesiyle birlikte Adana’nın bir bütün olarak ele alınacağını söyleyen Başkan Sözlü, “ Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları Pozantı’dan Saimbeyli’ye, Tufanbeyli’ye güneyde Karataş ve Yumurtalık’a kadar genişledi. her ilçeye eşit hizmet düsturumuz olacaktır. Bu yüzden planlarımızı şimdiden hazırlamaya başladık. Adana’nın talihini 5 yılda değiştirmeye talibim” şeklinde konuştu.

Başkan Sözlü, Ceyhan’ı terk etmeyeceğini kendi evinin de Ceyhan’da olduğunun altını çizerek, “Ceyhanlılara karşı bir vefa borcumuz var. Yeni yasaya göre Ceyhan da Adana’nın bir parçası olacak. Bu yüzden Ceyhan, bizim her zaman göz bebeğimiz olacaktır. Ceyhan’dan aday adayı olan arkadaşlarımın hepsi biri birinden değerlidir. Hepsi de bu konuda deneyimlidir. İnanıyorum ki bizden devralacakları bayrağı daha yukarıya çıkarmak için canla başla çalışacaklardır. Bundan hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.

Buhari; Sosyal Belediyeciği Ön Planda Tutacağız.

MHP Ceyhan Belediye Başkan Aday Adayı Haki Buhari ise, Başkan Sözlü’den övgülerle bahsederek, “Sağ olsun Başkanım Ceyhan’ın birçok işlerini tamamladı. Kendisinden Allah razı olsun. Yağmur suyu şebekesi ve arıtma tesisinin bu yıl tamamlanmasıyla birlikte bizlere bu şehrin kültürel ve sosyal yönleriyle ilgilenmek kalacaktır. Bunun için de projelerimiz hazır. Ceyhan’ı bir kültür şehri yapmak için canla başla çalışacağız. Buna inancımız tamdır. Ceyhan’ın bir tarım kenti olduğunun bilinciyle burada çiftçilerimize yönelik projeler geliştireceğiz. Ceyhan tam bir kültür şehri olacaktır” diye konuştu.