Şule Yağlıpınar, Sözlü’ye oy vermek için 24 saat uçak yolculuğuna katlandı ve hayatının ilk oyunu Adana’da kulandı,
SÖZLÜ İLE İLK KEZ TANIŞTI 
Olayın kahramanı Şule Yağlıpınar, Adana’da bir lokantada Sözlü ile tesadüfen tanıştı. Yan masada oturan Berna ve Şule Yağlıpınar kardeşlerin ilgisini gören Sözlü, onların masasına giderek selamlaştı. Büyük bir sevinç yaşayan Yağlıpınar kardeşlerden Şule Hanım, kendisinin Avustralya’da yaşadığını, orada eşi ve üç çocuğuyla  birlikte lokanta işletmeciliği yaptığını anlattı.
EVDEN EVE 26 SAAT GEÇTİ
Yağlıpınar konuştukça dinleyenler şaşırmaya devam etti:
“Ben 24 Mart’ta Adana’ya geldim. Evden eve tam 26 saatlik bir zaman dilimi sonucunda buraya ulaştım. Geliş amacım sadece Hüseyin Sözlü’ye oy vermekti. Onun için buraya geldim ve hayatımın ilk oyunu da memleketimde kullanmış oldum. Adana’da bir değil çok şeyin değişmesi gerektiğini düşünüyordum. Bunu, mevcut adaylar içinde sadece Sözlü’nün yapacağına inandım. Talihe bakınız ki; ancak haberlerde okuduğum kadarıyla sadece söylemleriyle tanıdığım ve oy verdiğim kişiyle ilk kez bugün burada tesadüfen tanıştım. Çok mutluyum” diye konuştu.
CENAB-I ALLAH’A VE SİZLERE GÜVENDİK
Başkan Hüseyin Sözlü, Şule Yağlıpınar’a teşekkür ederken “İnşallah sizin ve diğer Adanalı vatandaşlarımın samimi duygularına layık hizmetler gerçekleştiririz. Bir Cenab-ı Allah’a bir de sizlere güvenerek yola çıktık. Adanalı hemşehrilerim arkamızda durduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olmaz; birlikte başaracağız” dedi.