Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ülkesine, sorunlara sahip çıkan Atatürkçü gençlere teşekkür etti.
Çoğunluğu liselilerden oluşan ‘Atatürkçü Gençlik Grubu’na mensup gençler CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’i Adana’daki çalışma ofisinde ziyaret etti. Ülke ve Adana gündemine dair önemli fikirlerini paylaşan genç Atatürkçüler, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda toplantılar düzenlediklerini, arkadaşları arasında birlik ve beraberlik üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Türkiye’nin sorunlarına kafa yorduklarını vurgulayan gençler, Türkiye’nin gençlerin çalışmalarıyla geleceğe taşınacağına inandıklarını, grubun temel amacının eğitim olduğuna işaret etti. Atatürkçü gençler, insanlar arasında eğitim farkındalığı oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.

“UMUDUMUZ ARTIYOR”

Atatürk ilke ve devrimleri etrafında birleşen, bu yönde çalışmalar yapan gençlerin umutları arttırdığına dikkat çeken ve ziyaretleri için gençlere teşekkür eden CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ise, “Gençler olarak Türkiye’ye sahip çıkmanız, hem kendiniz hem ülkemiz hem de gelecek nesiller adına bir arada olmanız bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

“ATATÜRK İSMİ KALPLERDEN SİLİNEMEZ”

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Tümer, şunları söyledi:
“Bu zor sürecin izlerini sizlere bırakmadan bitirmek, daha mutlu, daha barışçıl ve geleceğe güvenle bakan bir Türkiye oluşturmak isteriz ancak sizler de bu zorluklardan olumsuz etkileniyorsunuz. Sizlere güvenli bir gelecek oluşturmak bizim için çok önemli. Bir araya gelerek ülke sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak istemeniz, ülkemizi kurtaran ve genç bir Türkiye Cumhuriyeti kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkmanız, bu doğrultuda çalışma yapmanız gurur verici. Bilime, bilimselliğe önem vermenizi diliyorum. Düşünerek, sorgulayarak, öğrenerek, okuyarak, anlayarak hayata farklı bir bakış açısı geliştireceğinize inanıyorum. Hepinize duyarlılığınız ve ziyaretiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’le bugünlere gelmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.’ Okullardaki müfredatlarda ne kadar tahribat yaparlarsa yapsınlar Atatürk ismini kalplerden, gönüllerden silmeye güçleri yetmeyecektir.”