Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, akşam saatlerinde Sarıçamlı vatandaşların evlerine konuk oldu. Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nde mevlid ve düğün evine konuk olduktan sonra kıraathane ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Tümer’i geç saatlerde karşılarında gören Sarıçamlılar, memnuniyetlerini dile getirdi. Milletvekillerinin halkın içinde olmasının önemine işaret eden Sarıçamlı vatandaşlar, Tümer’e ilgi gösterdi. 
“GENÇLER SUSMAYACAK”
Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nin ardından Sarıçam’a bağlı Çirişgediği Köyü’nde Çağan ailesinin düğün mutluluğuna da ortak olan Tümer, vatandaşların ısrarıyla halay da çekti. Zülfikar İnönü Tümer, gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.
Ziyaretlerinde özellikle çocuk ve gençlerin güleryüzüyle karşılanan Tümer, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi gençlerimizi el üstünde tutacağız. Gelecek nesillerimize müreffeh bir Türkiye bırakabilmek için çocuklarımıza ve gençlerimize büyük önem vereceğiz. CHP iktidarında öğrencilerimizin, çocuklarımızın ve kadınlarımızın huzuru ve güveni için her türlü sosyal ve ekonomik önlemleri alacağız” dedi.
Tümer, “Umudumuz ve geleceğimiz olan gençlere sus demeyeceğiz, önce onların konuşmalarını sağlayacağız. Gençlerimize, çocuklarımıza söz vereceğiz” diye konuştu.
Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven de, CHP’li milletvekillerinin ve parti örgütlerinin halkla iç içe halkla birlikte iktidara yürüdüğünü vurguladı.