Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Beldetaş AŞ’nin yeni yönetiminde MHP Yüreğir eski İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu’ya yer vererek kendisine olan güvenini bir kez daha gösterdi. Seçim döneminden bu yana birlikte yol yürüdüğü Hüseyin Tumlukolcu’yu Beldetaş AŞ yönetimine atayan Başkan Sözlü ayrıca Aytaç Durak ve Zihni Aldırmaz dönemin de de belediyede yol gösterici olarak görev yapan Kâşif Barut İle ANAP eski İl Başkanı Mustafa Güleç’e de yeni yönetimde görev verdi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nde genel kanaat olarak memur personelleri şirket yönetimlerinde yer vermeyen Başkan Sözlü Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı’ya da Beldetaş yönetiminde yer verdi. Beldetaş yönetimine giren diğer yönetim kurulu üyelerinin memur olarak görev yapmasından dolayı Hüseyin Tumlukolcu’nun şirket yönetim kurlu başkanı olması ve Hüseyin Sözlü’nün tecrübelerinden pozisyonda faydalanacağı bilgisi tabanda sevinçle karşılandı.

Beldetaş AŞ yönetimine atanan Hüseyin Tumlukolcu “Adana kamuoyuna hayırlı olsun. Bana güvenip de bu göreve layık gören Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim. Verilen görevi layıkıyla yapmaya gayret göstereceğim.” diyerek sitemize özel açıklamalarda bulundu.

İŞTE BELDETAŞ AŞ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Hüseyin Tumlukolcu

Sait Altıparmak

İsmail Taymaz

Dr. Fatih Karayandı

Türker Tuğrul Dündar

Mustafa Güleç

Kaşif Barut

Kaynak: Recep Özcan - Adanayorum.com