TBMM’nin tatil olması nedeniyle bütün haftayı Adana’da geçiren Türkmen; hem ilçe örgütlerini ziyaret ediyor, hem ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek,  vatandaşlarla, STK’larla esnafla bir araya gelerek, sorunları dinliyor.

HÜKÜMET, EMEKLİLERİN PROMOSYONUNU UNUTTU

Türkmen, Ceyhan Kızıldere köyünde cenaze törenine katıldıktan sonra Tüm Emekli Sendikasını ziyaret etti. Ziyarette emeklilerin promosyon sorunu da gündeme gelirken, hükümetin emeklilerin promosyon konusunu ağırdan aldığını ve bu konudaki sözlerini unuttuğunu ifade eden Türkmen, “Emeklilerimizin bankalardan promosyon alabilmesi için TBMM’de elimden geleni yapacağım” dedi.

Ardından Seyhan Narlıdere Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden ve STK’ların çeşitli etkinliklerine de katılan Türkmen, KADER Adana Kongresinde Divan Başkanlığı yaptı. Türkmen, Kozan Tılan Mahallesi, Gazi ve Kamışobası köylerinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dün de Çukurova CHP Kadın Kollarının Kermesine de katılan Türkmen, İmamoğlu CHP İlçe Başkanlığında partiler ile bir araya geldikten sonra İmamoğlu esnafını ve Ayvalı Köyünü sakinleriyle buluştu.

Türkmen, tüm ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor ve sorunların çözümü konusunda ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri ile temasa geçerek çözüm bulmaya çalışıyor. TÜRKMEN ayrıca Adana ile ilgili her sorunu da parlamento çalışmalarıyla gerek soru ve araştırma önergeleri, gerekse kanun teklifleri ile TBMM’nin gündemine taşıyor. Türkmen’in mahalle ve köylerine gelerek ziyarette bulunmasından ve sorunlarını kendi ağızlarından dinlemesinden büyük büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri de Türkmen’e yoğun ilgi gösteriyor.