Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “AKP zihniyeti dağa çıkmayı, isyanı özendiriyor; MHP ise vatanın, milletin birliği için candan vazgeçebilmeyi. İşte aramızdaki fark!” dedi.

TÜRKİYE NEREDEN NEREYE GELDİ

Varlı, Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu başkanlığında düzenlenen haftalık il yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda son on yılda Türkiye’nin nereden nereye getirildiği konusunda tahlil ve tespitlerini paylaşan Varlı, “Maalesef bu süre içinde Türkiye’nin ne kadar kırmızı çizgisi varsa AKP hükümeti döneminde yeşile boyandı. ‘Güzel şeyler olacak’ sözleriyle ilk işaret fişeği atılan ihanet açılımında Kandil’den davet edilip Habur’dan içeri alınan, ‘Pişman değilim’ demelerine rağmen salıverilen eşkıya, AKP’nin şefkatli kollarında öyle bir semirdi ki alternatif devlet yapılanmasına bile gidebildi.” diye konuştu.

OSLO’CULAR BOŞ DURMUYOR

Varlı şunları söyledi: “Terör örgütü ile Oslo’da çay-kahve molası verenler, İmralı-Kandil arasında postacılık yapanlar hala boş durmuyor. Halkın kafasını sanal gündemlerle meşgul eden AKP ve yandaş basın, bulanık suda balık avlamaya devam ediyor. Emniyet müdürü ‘Dağdakine ağlamayan insan değildir’ diyor. Devletin valisi dağlarda yazan Türk adını siliyor. Atatürk’ün resimleri çöplere atılıyor. Muhteşem Süleyman, aşağılık senaryolara malzeme ediliyor. Seyit Onbaşı’nın Haçlı işgalciye attığı top mermisini sindiremeyenler, Çanakkale Zaferi’ni küçültmek istiyor. AKP’nin en yetkili isimlerinden Bülent Arınç ise ‘Ben de olsam dağa çıkardım’ sözleriyle ihanet ateşine odun taşıyor. Aynı Arınç, İmralı’daki bebek katili için ‘namazında niyazında’ resmi çizerek ‘bebek kadar masum’ gösterme çabasına giriyor. İşte Türkiye’nin geldiği nokta bu.”

KIYAMETE KADAR SÜRECEK MÜCADELE

Varlı, son olarak şunları söyledi: “Peki bizler, Milliyetçi Hareket’in kadroları ne için ve kimlere karşı mücadele ediyoruz? Dün olduğu gibi bugün de aynı zihniyete, aynı ihanete karşı savaşıyoruz. Devletimizin bekası için, bin yıllık kardeşliğimize zarar gelmemesi için canımızı dişimize takıyoruz. Dün, bizim gölgemizde okuluna, camisine gidebilenler bugün fitne için bülbül kesilirken 12 Eylül’ün en ağır işkencelerine muhatap olan Ülkücüler ise gözyaşını içine akıttı, abdestini alıp şehadete, idam sehpasına yürüdü. Bugün de bazen yutkunuyor, bazen yüreğimize taş basıyoruz. Ama hiçbir zaman, ihaneti körükleyerek Arınç gibi dağa çıkmak istemiyoruz. Özetle, AKP zihniyeti dağa çıkmayı, isyanı özendiriyor; MHP ise vatanın, milletin birliği için candan vazgeçebilmeyi… İşte aramızdaki fark! Bir Allah’a, bir de Türk milletine güveniyoruz. İslam’ın bayraktarlığını yapan Türklere düşman olanlarla bu mücadelemiz kıyamete kadar sürecek.”