Muharrem Varlı, Kenan Evren Bulvarı üzerinde seçim iletişim merkezi açtı. Açılışa partili-partisiz vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, belediye başkanları, milletvekili adayları, bazı aday adaylarının da hazır bulunduğu açılış kurdelesi "Hayırlı, uğurlu olsun" dilekleriyle kesildi.

HEMŞEHRİMİZİ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ın kısa açılış konuşmasını yaptığı törende MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili ve Adana Milletvekili Adayı Muharrem Varlı, "Adana'da birinci olacağız, Türkiye'de de iktidar olacağız, hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi de Başbakan yapacağız" dedi. Varlı devamla "Halkımızın gösterdiği yoğun teveccüh başta olmak üzere bütün göstergeler bizim lehimize görünüyor. Partili-Partisiz vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket'in iktidarına susamış. Elbette bunun haklı sebepleri var. Ülkemizin durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Siyasi iktidar terör örgütünü gündem belirleyen siyasi aktör haline getirdi. Öte yandan tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorlar. Arsızlık, hırsızlık, vurgun, talan alabildiğine devam ediyor. Herkesin kendisi için, çocukları için gelecek endişesi artıyor" diye konuştu.

YUSUF BAŞ'TAN ADAYLARA LOKMA TATLI

Muharrem Varlı "Ama bu ülkede 'Önce ülkem ve milletim' diyen, bu ilkeyi bir düstur haline getiren bir lider de var. O'nu hepiniz biliyorsunuz; hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli. Dolayısıyla artık bu milletin 'Önce ülkem ve milletim' ilkesini iktidar yapmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu yapılmazsa; yani ihanet, vurgun, talan devam ederse telafisi mümkün olmayan uçuruma sürükleniyoruz. Zararın neresinden dönülürse kârdır. Ve Allah'ın izniyle bütün ihanetin, soygunların, hortumların hesabını soracağız. Bunu yapacak gücümüz de kararlılığımız da var" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından vatandaşlara lokma tatlı ikram edildi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, milletvekili adaylarına kendi elleriyle tatlı yedirirken vatandaşlar alkışlarla destek verdi.