AK Parti Adana il ana kamede, gençlik ve kadın kollarının katılımıyla tertiplenen iftar programında konuşan Başkan Fikret Yeni, AK Parti teşkilatları olarak düzenledikleri iftar programlarıyla halkla iç içe olduklarını söyledi. Seçimden önce olduğu gibi AK Parti teşkilatları olarak sahadan hiç ayrılmadıklarını belirten Başkan Fikret Yeni, “Biz erken olsun, geç olsun, bizim için hiç fark etmez, olabilecek bir seçime, olabilecek bir demokrasi yarışına her zaman hazırız. Çünkü biz her zaman bu bilinç içerisindeyiz. İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı süresince, AK Parti teşkilatları olarak vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyoruz” dedi.

  Başkan Fikret Yeni, “Son günlerde yaşanan sürecin aslında bizim AK Parti teşkilatları olarak, bu millet için, bu devlet için ne kadar önemli hizmetler ortaya koyduğumuzu herhalde daha iyi bir şekilde ifade ediyor. Gerçekten AK Parti’nin aslında 13 yıllık iktidarı döneminde, sadece bir iktidar partisi olmanın ötesinde istikrarın bir temsilcisi olduğu, yaşanan istikrarlı ve huzurlu ortamın tesisi ve inşası için ne büyük gayretler ortaya koyduğu son 10-15 günlük süreçte çok rahat ve net bir şekilde anlaşıldı. Biz de AK Parti teşkilatları olarak yapmış olduğumuz işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha fark ettik” şeklinde konuştu. 
  AK Parti Adana il ana kademenin yanı sıra gençlik ve kadın kollarının büyük ilgi gösterdiği iftar programına AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve Mehmet Şükrü Erdinç de katıldı.