AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş mesajında, “AK Partinin 14 Ağustos 2001 yılında kurulması, Siyasi tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle başlattığı bu hareket, onun önderliğinde kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirmeye başlamıştır. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, ‘Milleti Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır.

Bizler Seyhan Teşkilatı olarak Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir. Ülkemiz üzerinde oynanan her türlü senaryoya karşı Türkiye’deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz ülkenin her kesimine hitap etmektedir. Birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmektedir. Son dönemde yaşadığımız olaylar ve demokrasi mitinglerinde ki halkımızın duruşu bunun en somut örneğidir.

Partimizin 15. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Partimiz için gecesini gündüzüne katan, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımız ve şuanda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunarım. Başarılarla dolu daha nice AK yıllara ulaşmamız dileğiyle” dedi.