Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’dan milletvekili aday adayı olduğunu ilan eden emekli Tabip Albay Op. Dr. Zeki Erçil, Türkiye’nin adeta yangın yerine, viraneye döndürüldüğünü belirterek “Çare Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarıdır” dedi.

ZEKİ ERÇİL YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Zeki Erçil, MHP Adana il binasında milletvekilliği aday adaylığını görkemli bir törenle açıkladı. Yoğun ilgi gören Erçil, Türkiye’nin çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunduğunu bildirdi. Erçil “Siyasi iktidarın uyguladığı çatışma ve istismar politikaları ile Türkiye’mizin sorunları devasa boyutlara ulaşmış, ülkemiz adeta yangın yerine, viraneye döndürülmüştür. Bu şartlar altında daha lise yıllarımdan itibaren mensubu olmaktan şeref duyduğum ülkücü-milliyetçi hareket davası ve milliyetçi Türkiye sevdasına milletvekili olarak katkı sunmak üzere bir niyet, bir irade ortaya koydum” diye konuştu.

DAVAMA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

“Artık Türkiye sevdası uğruna siyaset kulvarında yollara düşme vakti geldi. İster bir nefer ister bir milletvekili olarak davama hizmet etmek istiyorum. Bu durumda her ikisi de benim için başka büyük bir şereftir.” Diyen Erçil, Türkiye’ye reva görülen sorun ve sıkıntıların bir an önce çözümü gerektiğine işaret ederek “Çare milliyetçi iktidardadır. Çare Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarındadır. Başka yerde çare aramak beyhude bir zaman kaybıdır. Dolayısıyla hepimiz bu yolda mücadele etmeliyiz” ifadesini kullandı.

Açıklamanın ardından MHP İl Başkan Yardımcıları Murat Uçtu ve Sedat Özer, Zeki Erçil’i tebrik ederek başarılar dilediler. Açıklamada, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker de hazır bulundu.