Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahalle Muhtarı Turgay Anlı'nın oğlu Ali Anlı'nın vatani görevini tamamlayıp evine dönmesi nedeni ile Anlı ailesi bir yemek verdi. Anlı ailesinin evinde gerçekleşen yemeğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP PM Üyesi Sera Kadıgil, CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, CHP il yöneticileri ve Seyhan Belediyesi başkan yardımcıları ile birlikte bürokratlar ve muhtarlar katıldı.
"SEYHAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Geceye katılan davetlilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu olmasına rağmen gece gündüz çalıştıklarını ve Seyhan'ı sorunsuz bir ilçe haline getirene kadar mesai mefhumu gözetmeksizin ekibi ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
BAŞKAN KARALAR: KAYNAĞI BİZ BULDUK
Başkan Karalar, son günlerin en popüler sorusu olan 'Kaynağı nereden bulacaksızınız?' sorusunda yanıt verdi. Kaynağın gereksiz harcamaları kısmak olduğunu söyleyen Başkan Karalar, görevde olduğu 1 yıllık süre zarfında kendisinin bunu Seyhan Belediyesi'nde başardığını ve geçen yıla göre daha çok hizmet yapılmasına karşın 70 milyon lira daha az harcadıklarını söyledi. Başkan Karalar, "Son günlerde en çok seçim vaatleri konuşuluyor. Partimiz toplumun her kesimi özellikle dar gelirli aileleri kucaklayan bir anlayış ile 7 Haziran'da seçimlere gidiyor. 'Kaynağı nereden bulacaksızınız?' diye soruyorlar. Bu çok basit biz kaynak meselesini Seyhan Belediyesi'nde çözdük. Önce geliri arttırdık ardından ise gereksiz harcamaları kıstık. 1 yılda geçen döneme göre daha fazla hizmet yapmamıza karşın 70 milyon lira daha az para harcadık" ifadelerine yer verdi.
BİRİKEN PARA HALKA HİZMET İÇİN KULLANILACAK
Seyhan'ın, Seyhanlının her kuruşunu korumaya kararlı olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, yapılan tasarruf ile biriken parayı Seyhan'ın, Seyhanlının hizmetine kullanacaklarını ve Seyhan örnek gösterilen bir ilçe olana kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.