Turun
cu-Beyaz bayraklar ve formalarla Taşköprü`de buluşan Turbeyler Grubu ve Adanaspor taraftarları meşalelerle Taşköprü`yü yaktılar! Yıllar önce Adanaspor kapanma dönemi yaşamış ve o dönemde Demirspor eski Başkanı Adem ATILGAN `7 Temmuz`dan sonra doğacak çocuklar Demirspor`lu olacak` sözlerini sarf etmişti. Adanaspor ise tekrar hayata döndü taraftarlar geçen yıldan itibaren 7 Temmuz`u Adanasporlular günü olarak ilan ettiler.Taşköprü`de buluşan bayanı-erkeği, yaşlısı-genci, büyüğü-küçüğü herkes tek vücut oldular.7 Temmuz Adanasporlular Gününe Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da katıldı. 5 bine yakın Adanaspor taraftarı bu etkinliğe katılarak sezon öncesi gövde gösterisi yaptılar..Turbeyler Grubu ve Adanaspor taraftarları Taşköprü`de  havanın kararmasını beklediler.Adanasporlular hava karardıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi ve çevredeki binaların terasları ile birlikte Taşköprü`yü boydan boya meşalelerle  mükemmel bir koreografi yaparak yaktılar! Binlerce Adanasporlu Adem Atılgan`ı da unutmadılar ve 7 Temmuz Adanasporlular gününde Atılgan`a yıllar öncesindeki sözleriyle ilgili tepki gösterdiler. Adanasporlu taraftarlar Taşköprü`yü hiçbir problem yaşatmadan terk ettiler..
7 Temmuz'u böyle anlattılar
`2006`dan sonra doğduk, Adanasporlu olduk`

Adanasporlu taraftarlar bugün Adanasporlular gününü Taşköprü`yü meşalelerle yakarak kutladılar.. Büyük bir izdihamın yaşandığı hatta zaman zaman trafiğin kilitlendiği Taşköprü`de ilginç bir de yazı vardı.. "2006`dan sonra doğduk, Adanasporlu olduk" Bu yazı 7 Temmuz`da yıllar önce yaşananları anlatıyor..Adanaspor taraftarları da bu şekilde bir yazı yazarak yıllar önce yaşananları böyle anlattılar.
Turuncu Köprü

7 Temmuz 2012`de start verilen Adanasporlular Günü ikinci kez kutlandı.Yıllardır Taşköprü olarak Adana`ya hizmet veren tarihi Taşköprü yılda bir kez de olsa TURUNCU KÖPRÜ olarak 7 Temmuz`a damgasını vuruyor.7 Temmuz`un Adanasporlular için çok özel yeri var.Çünkü kapanan Adanaspor`un yeniden hayata dönmesi ve yaşamını sürdürmesi Adanasporluları mutlu eden bir gün olarak anılıyor.Ama en güzeli aynı anda meşaleler yandıktan sonra Taşköprü`nün Turuncu renge bürünmesi.

Taşköprü gündüz de Turuncu

Adanaspor taraftarı 7 Temmuz Adanasporlular gününe gerçekten çok iyi hazırlanmış.Adeta bir lig maçı edasıyla 7 Temmuz kutlamasıyla ilgili olarak günlerdir çalışan Adanasporlular bu çalışmaların karşılığını güzel görüntülerle aldılar.Meşaleler yandıktan sonra yılların Taşköprü`sü Turuncu`ya boyandı.Ancak meşaleler yakılmadan önce gündüz de Taşköprü Turuncu görüntüsüyle Adanasporluları mest etti.7 Temmuz organizasyonuna Turbeyler Rubu,Dişi Kaplanlar ve Adanaspor taraftarı gerçekten çok çok iyi hazırlanarak güzel görüntülerin oluşmasını sağladılar.

Yıllar önce söylediği sözler hatırlatıldı

Adem ATILGAN unutulmadı!

Adanaspor taraftarları bu akşam Taşköprü`de buluştular.. Geçen yıl başlattıkları 7 Temmuz Adanasporlular günü kutlamasının ikincisi gerçekleştirildi.. Çok güzel görüntülerin yaşandığı neredeyse her Adanasporlunun ailece geldiği Taşköprü etkinliğinde Adanaspor`un kapandığı dönemde Demirspor`un eski Başkanı Adem Atılgan unutulmadı! Adem Atılgan`ın o dönemde "7 Temmuz`dan sonra doğacak çocuklar Demirsporlu olacak" sözlerinden sonra Adanaspor taraftarı da 7 Temmuz`u Adanasporlular günü olarak ilan ettiler ve bu günde Adem Atılgan`ı unutmadılar!