Menderes Spor Salonunda düzenlenen toplantıda Score Fitness Spa Ceo'su Özgür Balta, Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Teknik heyet, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Özgür Balta ”Adana Botaş’a başarılar diliyorum”

Score Fitness Spa Ceo'su Özgür Balta anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ”Öncelikle Adana Botaş gibi bir takıma sponsor olduğumuz için çok mutluyuz. Geçmişte büyük başarılara imza atmış bir takım olan Adana Botaş’a sponsor olmamız Score adına da büyük bir onurdur. Gelecek yıllar adına da sporcuya ve spor yapan herkese destek vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırmızı Beyazlı takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kutlu “Score ailesine teşekkürlerimizi sunarız”

Adana Botaşpor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise “Score Fitness Spa ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Ama Score Fitness Spa Ceo'su Özgür Balta ile bire bir görüşmelerimizde Adana Botaş ile uzun yıllar çalışmak istediklerini söyledi. Bizlerde kulübümüz olarak sponsorumuz olan Score Fitness Spa Yönetim Kuruluna ve Score ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Adana Botaşspor’un takım kaptanı Michelle Snow ise Score Fitness Spa sponsorluklarından dolayı teşekkür ederken çok memnun olduklarını dile getirdi.