İstanbul’da oynanan ilk maçta 58-54 galibiyetle ayrılan Kırmızı Beyazlılar evinde de kazanarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Hazırlıklarını Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde tamamlayan Adana Botaş kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Adana Botaş – İstanbul Üniversitesi BGD. karşılaşması 5 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Menderes Spor Salonunda oynanacaktır.

Abdullah Kutlu’dan taraftara çağrı

Adana Botaşspor’un Genel Menajeri Abdullah Kutlu başarılı bir sezon geçirdiklerini ve önemli İstanbul Üniversitesi karşılaşması için de taraftara çağrıda bulundu. Kutlu” Euro Cup ve Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar aldık. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Liginde Play-Off’lara kalmayı başardık. Play-Off’un ilk maçında deplasmanda 4 sayı ile galibiyet elde ettik. Cumartesi 16:00’da oynayacağımız rövanş maçında Adanalıları salona bekliyoruz. Her zaman destekçimiz olan taraftarımız bir kez daha salonun doldurarak destek olacaklardır. Taraftarımızın desteği ile yarı finale kalan takım Adana Botaş olacaktır “dedi

 Aziz Akkaya “Zorlu bir maça çıkacağız”

Adana Botaşspor’un Baş Antrenörü Aziz Akkaya” Deplasmanda oynadığımız ilk maçta çok iyi oynayarak deplasmandan galip gelmeyi başardık. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık. İstanbul Üniversitesi güçlü bir takım bunun farkındayız. Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Takımımız bu önemli maça hazır. İstanbul Üniversitesi maçı bizim için çok önemli, taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz." İfadelerini kullandı.