Toplantıda ilk olarak Adana Demirspor’un hedeflerini açıklayan Tuncel amaçlarının süperlige çıkmak olduğunu bir kez daha tekrarladı. Camia, taraftar ve kamuoyunun büyük bir konsensüsü olduğu için yeniden Başkan olmayı kabul ettiğini belirten Tuncel, Adana Demirspor’a en büyük desteğin spor fonundan olduğunu kaydetti.
Futbolun tanıtım çok iyi bir araç olduğunun altını çizen Mustafa Tuncel, bu nedenle Adana Demirspor’u harekete geçirmek gerektiğini söyledi. Tuncel Ak Parti Adana Milletvekili ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de “bana projeyle gelin Adana Demirspor’a destek olurum” dediğini anlattı.

Lisanslı ürünlerle ilgili 1 ay içinde çalışma yapılacağını da ifade eden Tuncel sportif hedefe odaklandıklarını kaydetti. Adana Demirspor’u Borsaya açacaklarını belirten Tuncel “Adana Demirspor’u borsaya açacağız. 3 Büyükler dışında Bursa ve Eskişehir'de bu yolda ilerliyor. Adana Demirspor'un borsa değerinin 30 milyon TL olacağını tahmin ediyorum. Bununla büyük projelere imza atabiliriz” dedi.